lesz nálunk mostanában lomtalanítás, de tedd zacskóba mert esik :))
lesz nálunk mostanában lomtalanítás, de tedd zacskóba mert esik :))
Sok barom.. kultúránk megérett a pusztulásra.
Jut eszembe, a Civicben levő, cudálatosz autórádiót olcsón viheted. :-)
http://auto-motor.vatera.hu/auto_hifi/autoradio/autoradio_cd_usb_olvasoval_2007128180.html
A BMW-szerint a SUV-ok nyírták ki a sportkocsipiacot
ja és természetesen nem voltak egyformák a fém beszerelőkeretek sem,igy azokat is ki kellett operálni mind2 autóból....
na kivettem az enyémből a kenwood-ot,ez ment ,mint a karikacsapás....
kivettem a xar autorádiot a másik kocsiból,itt nem volt kihúzó-kenwoodé nem volt kompatibilis hozzá.....igy elég sokat játszottam,mire kivettem.....
utána kiderült,hogy nem azonos a 2autorádio kábelkötege végén elhelyezkedő dugó(autórádió csatlakozó adapter 16pólus)na....akkor szétszedtem az én automnak a kábelkötegét(amely kenwood kompatibilis),betettem a másik autoba......igy a kenwood teljesen tökéletesen működik már az uj helyén.
igy most viszont retteghetek,hogy a hozzám került 16polusú kábelköteg holnap jó-e a Pionneerhoz,amit holnap hoz a futár.......na majd kiderül holnap.
voltak azért pillanatnyi megtorpanások.
ilyen a kábelköteg ,kenwood kompatibilis:
http://www.autohifibolt.net/index.php?route=product/product&path=173&product_id=1288
lehet,de nem feltétlenül bizonyos,hogy pioneer autorádio benne lesz az akcioban.
csak targára tudok gondolni:)
Lehet h ezt meg kellett volna várnod. :-)
http://www.napigazdasag.hu/cikk/28095/
Amúgy nem válogatták be a Civic ítéletem a merítésbe, valamiért nincsenek benne a k.va fotók, pedig kétszer is feltöltöttem őket.. úgyhogy neked kell vmi ütőset alkotnod végre. :-)
Ja, s pont nézegetek egy Hondát, titán váltógomb van benne, találgass.. :-)
még annyit néztem,hogy az 1Din fejegységek fém-beszerelőkerete egyforma-e?de éppen ugy nézem,hogy Pioneer -Kenwood párosnál látok egyezést,a neten fellelhető képeken.
Kihúzó szettem van,igy gyerejáték a csere.
ha minden igaz:)
egyébként végül Pioneer lett a befutó.
azta kuuurva....Ijesztő:)
most is azt mondom:)
Csak az aranytolú mesterek művei jelennek meg.. plusz venned is kéne vmit, amit érdemes megírni. A Mazdát több, mint 3 éve padlóztuk le, akkor is azt mondtad, h akarsz egy rendes kocsit.. :-)
igazából olcsóbb megbizható konstrukciok közül...ebből volt választék...automata az kitétel volt.
a 2004-től vw. passat utóddal már sok gond van.
meg olyat kerestünk amire nem kell vigyázni már annyira...
2001-től kereklámpás,C-s merciket néztük még,de elektronika,megbizhatóság,konstrukcio....azt hiszem a 2001-től facelift passat kiforrottabb sokkal.
TC-vmit irnom kéne nekem is már oda:)
:)
Pont olyat vettünk 3 éve sógornak, csak nem kombit. Jól ment, tökéletesen illett az automata hozzá, jól evett. A hangját nem bírtam mondjuk.. most jó lenne, ha meglenne, ha az X5-öt eladom.
Megírtam a Civicet TC-re, remélem megint címlapos lesz, zsinórban negyedszerre történne. :-)
na ,köszi,még ez is kalapban:)
vettünk egy passatot a családban.....1.9 tdi 131lovast....kombi automata,crom pakett,2003,végig szervizkönyv,170ezer km,1tulajos....még magamnak is kéne,komolyan tetszik:)
csak egy fos rádiot tett bele eladásnál,az kuka....
és átadom az USB nélküli kenwoodomat abba....az enyémbe meg keresek vmit,az USB fontos már számomra.
értem......igen ezeket is néztem....
olyan ilyesztő,hogy időben megértem a lemez felemelkedését és lassan teljes eltűnését...
igy járt a videokazetta,magnókazetta is...
a multkor vettem egy laptopot,azt hittem gyárihibásak a boltban,nincs lemezfunkcio már azokon sem:)
na választok vmi pioneert vsz.,azok picivel olcsobbak a clarionnál.
Én alapból Pioneer párti vagyok, legutóbb azt vettem újonnan. Az is iyen 20 pénz körül volt 6 éve, s tökéletesen szólt. A Carionnal se lősz mellé. Nekem a sorrend felfelé Apine, majd Becker. Ez utóbbi volt a Celicában, navigált is, s k. jó volt.
A Civicben bóvli a rádió, megelégeltem, s én is körülnéztem. Újat nem veszek, mert ki tudja meddig lesz meg, de fórumról lőttem 5 ezerért egy Panasonic-ot, MP3-at is lejátszik, tök jól szól, tuti. :-)
Mibe raknád? Csak nem vettél vmit?