Regisztráció Elfelejtett jelszó

MOL fórum

Re: nincs cím

#715030 Kissherceg Előzmény: #714850

A MOL bejelentette, hogy a lehető legkorábban rendkívüli közgyűlést akar összehívni az INA-nál, melynek napirendje rendkívüli osztalékkifizetés lenne. A MOL javaslata 2 milliárd kuna kifizetéséről szól.

rohadt multik...

#713743 Tapasz Előzmény: #713533

Megint eladtam ezt a részt 11825 ért. A többi meg van, hátha megy feljebb :-))

#713533 Tapasz Előzmény: #713510

Visszavettem 11525 ért. Fogadjunk, ha az egészet eladtam volna 11825 ért, akkor ment volna tovább fel....

#712811 Tapasz Előzmény: #712235

Visszavéve. Az egész pakkot el kellett volna adni 805 ért. Na majd legközelebb.

#712236 Tapasz Előzmény: #712233

Áá, nem adom fel, csak annyira nincs mozgás, csak esetleg lefelé. Hátha lesz mikulás rali.

Asszem szégyen, ami a Bé…

#712174 Tapasz

Asszem szégyen, ami a Béten van. MOL nyitóban 65 db. Mi lesz itt karácsonykor? A stockysok fognak trédelni a portfoliósokkal?

Asszem az eladott részvények árából többet nem veszek magyar papírokat.

#711792 Janicroft Előzmény: #711412

Mert valamilyen érdekük fűződik hozzá biztosan. Lehet valami kapcsolat ezzel:

A Mol szívesen újrakezdené a tárgyalásokat az RWE (Xetra) olajipari cégének (DEA) az eladásáról, ha az orosz milliárdos, Mikhail Fridman kezében lévő L1 Energy nem kapja meg az engedélyeket a brit hatóságoktól, számolt be a Reuters a Molra hivatkozva. Az RWE még márciusban adta el a DEA-t az L1 Energynek 5,1 milliárd euróért, viszont két hete jelentették be, hogy egyelőre nincsenek meg brit engedélyek. A DEA egyébként nem kis falat lenne a Molnak, ugyanis a cég tavaly 938 millió eurónyi EBITDA-t termelt, ami a Mol eredményének nagyjából 54 százaléka.

Csak írnom kell ide(az m…

#711190 Nyeretlen_Keteves

Csak írnom kell ide(az most mind1, hogy esetleg hülyeséget) oszt egyből skyrocket van! (még ha csak rövid életű is :-)