Visszavettem 11525 ért. Fogadjunk, ha az egészet eladtam volna 11825 ért, akkor ment volna tovább fel....
Visszavettem 11525 ért. Fogadjunk, ha az egészet eladtam volna 11825 ért, akkor ment volna tovább fel....
a visszavettek megint eladva 11825 ért. Nem valami sok a nyerő
http://www.investor.hu/news/20141027-kiszall-a-mol-bol-az-arab-nagytulajdonos.html
Kiszáll a Mol-ból az arab nagytulajdonos?
Visszavéve. Az egész pakkot el kellett volna adni 805 ért. Na majd legközelebb.
Áá, nem adom fel, csak annyira nincs mozgás, csak esetleg lefelé. Hátha lesz mikulás rali.
Asszem szégyen, ami a Béten van. MOL nyitóban 65 db. Mi lesz itt karácsonykor? A stockysok fognak trédelni a portfoliósokkal?
Asszem az eladott részvények árából többet nem veszek magyar papírokat.
Mert valamilyen érdekük fűződik hozzá biztosan. Lehet valami kapcsolat ezzel:
A Mol szívesen újrakezdené a tárgyalásokat az RWE (Xetra) olajipari cégének (DEA) az eladásáról, ha az orosz milliárdos, Mikhail Fridman kezében lévő L1 Energy nem kapja meg az engedélyeket a brit hatóságoktól, számolt be a Reuters a Molra hivatkozva. Az RWE még márciusban adta el a DEA-t az L1 Energynek 5,1 milliárd euróért, viszont két hete jelentették be, hogy egyelőre nincsenek meg brit engedélyek. A DEA egyébként nem kis falat lenne a Molnak, ugyanis a cég tavaly 938 millió eurónyi EBITDA-t termelt, ami a Mol eredményének nagyjából 54 százaléka.
http://www.metropol.hu/gazdasag/cikk/1241680
eléggé ráér usa velünk foglalkozni..
Csak írnom kell ide(az most mind1, hogy esetleg hülyeséget) oszt egyből skyrocket van! (még ha csak rövid életű is :-)
Most lehet, hogy hülyeségeket fogok beszélni, nem ez lenne az első alkalom és nem is az utolsó, de szvsz a MOL már rendelkezik az 50%+ INA részvénnyel, amennyiben a "baráti" kezekben lévő pekidzseket is beleszámoljuk. (evvel a mostani vétellel ez szinte biztos). Viszont ezt nem nagyon fogják publikálni illetve realizálni, mivel akkor ajánlatot kellene tenni a többi INA részvényre, és nem igazán lenne értelme néhány száz milliárd forintot elb@szni erre a célra. Szerintem inkább azt szerették volna elérni, hogy a horvátok semmilyen körülmények között ne tudjanak 50% felé menni. Tudom, hogy ez csak extrém körülmények között jöhetne létre(nagyon extrém, de ameddig van matematikai esély..addig az ördög nem alszik :-) a horvátoknak pénzük sincs rá, a következő lépésükre pláne nem lenne, de találhattak olyan "befektetőt" aki hajlandó lenne finanszírozni(természetesen nem önzetlenül) ezt a kis akciót és nagyon szívesen részt venne a MOL kitúrásában.....Amennyiben matematikai esélyük sem marad 50% fölé menni, akkor max ugrálhatnak kínjukban :-) és várhatnak évekig a bírósági ítéletekre(amik ráadásul talán nem is lennének kedvezőek számukra) Érdekes játszmák folyhatnak a háttérben amiről nekünk sajnos fogalmunk sincs. Engem csak annyiban érdekel a dolog, hogy van némi MOL pekidzsem. Természetesen sokkal őszintébb lenne a mosolyom ha inkább INA pekidzsem lenne! :-)
Vállalatok » Energia
Újabb INA-részvények kerülnek a MOL-hoz?
2014. október 9. 08:14
"Újabb INA-részvényeket vásárolhat meg a MOL a Poslovni Dnevnik horvát lap szerint. Az újabb részvényekkel a hazai olajtársaság igen közel kerülne az 50 százalékos küszöbhöz.
Elege van az alacsony banki kamatokból? Saját kezébe venné pénzügyei irányítását? A válasz a Portfolio Online Tőzsde! Részletek >>> (x)
hirdetés
Többséget szerezhet a MOL?
A Poslovni Dnevnik horvát lap szerint a MOL tárgyalásokat folytat a Raiffeisen nyugdíjalapjával, annak 0,8 százalékos INA-csomagjának megvásárlásáról.
Ha összejön az üzlet, úgy a MOL jelenlegi 49,08 százalékos részesedése 49,88 százalékra ugrana, így már csupán 12 001 darab papír hiányozna az 50 százalékos küszöb átlépéséhez. A horvát kormány 44,84 százalékos részesedéssel rendelkezik az INA-ban."
ezt a 12k papírt lehet a tőzsdén vennék meg..érdemes lehet rá spekulálni..
666 millió forint volt ma a forgalom, holnap ördögi nap lesz ;-)
Jó biznisz volt, lassan 50%-os nem realizált bukó jelen állás szerint.
elég komolyan beverték