én fülescsészét lätok okt-ben, amit egyältalän nem vettél figyelembe :O
én fülescsészét lätok okt-ben, amit egyältalän nem vettél figyelembe :O
Kedveskéim, GAP technika skicc:
http://i.imgur.com/dAs5eFB.png
naposon szép gapek (rések hehe) vannak benne, elindult betölteni. ellenállás a rés teteje, ami egyben a jó pár csúcspont magassága, erős ellenállás!
a rés közepén, ahol most állunk, ott a teljes 3 éves emelkedés 23-as Fibo vonala, ami szintén ellenállás. A CCI és a STS eladási jelzés körüli állapotban vannak. Az RSI és az MACD még kitart. Venni én már nem vennék, de a stoppokat behúznám, az biztos. szerintem első körben ennyi volt...
Ugye Richtert még véletlenül sem vettél? Lsz szólj mér előre/aznap amikor veszel, lassan minden Richter nyereségem elolvad...
Miert kinzod magad meg mindig a magyar piaccal? Total illikvid mutyi :(
remélem készítesz szelfit a birkameneten, adok rá majd lájkot! :))))
"nekem ugy remlik." Látod itt kezdődnek a bajok, rémlátomásaid valóságnak látod, a valóságot meg rémlátomásnak! :-) Így már kezdem érteni politikai véleményedet is! :-)
ma 47en visszavettem volna, de nem jött le ertem azota se, most töröltem limitet
nekem meg mindig nincs, megvärom, amig felfele indul, a 37-es szintnek tartania kene
Szolj akkor amikor veszed. Sokszor csak napokkal kesobb dobod be, nekem ugy remlik. Mar regota akarok egy matgabfaktor alapot :)
yahoo 9,77%-ot emelkedett eladásom óta a vételemet követő 10% esés után.
Ezennel a faktort teljesítettnek veszem...
Már megint nem fogadtátok meg, mi?
ez a gap rávétel nem tűnik egyelőre túl sikeresnek. Már megint pont lokális csúcson sikerült, miközben az eladott yahoo-m lassan teljesíti az eladást követő +10%-ot is..
De mi történt a PKO-val, hogy úgy ágaskodik, mint aki viagrát nyelt? Nem szoktak ilyet csinálni a részvényeim... Gyanús...
van az a pénz, amennyiért nem veszek! :-)
vettem még GAP-et meg egy pici ÉMÁSZt... Csak kivezetik előbb utóbb...
Ha már így kérdezed akkor légyszíves ne vegyél mert nekem még mindig tele van vele a padlás és kb 4600-nál lennék vele nullában.... Vagy vegyél, add el, és hátha megy fel onnan 10%-ot ;-)
vegyek egy kis otp-t?? ezen tanakodom... Ha nem veszek biztos kilő. Ha veszek biztos esik...
Egyébként meg vettél 42,8-ért és 39,8-ért, az azért nem olyan rossz ám ha tegnap eldobtad 43 valamennyiért.