Mondom, az olajbizniszt kellet volna mélyebbről megnézni, mint jópár földid.. :-)
Mondom, az olajbizniszt kellet volna mélyebbről megnézni, mint jópár földid.. :-)
Nsx-et egyszer nézztem körül a pesti vásárban 1995-1997körül,egy pirosat:)
de esély nem lett volna rá.....már akkor is vagy 4targát,vagy preludet lehett volna az árán venni,vagy többet,ha jol emléxem,annyi pénzem nem volt:)
de tényleg nem sok jobb sportkocsi létezik az NSX-től aszongyák,Senna még tett erről.
Ez már így is marad, tata.. Anno a 90-es években a legjobb helyen votál, h megalapozd az NSX-et, de lecsúsztál.. :-)
de már civicekről is csak fotók maradtak:)
civicből a 92-96 közötti 3ajtósból volt vagy 3db.
vmelyik csak 2honapig,vmelyik 1-2évig.
mind tűzpiros volt.
ez szép. http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.6_vti_teljesen_felujitott-8336387
type-r,s2000 teljesen kimaradt sajnos eddig.
a 90es években prelude-t nagyon szerettem volna, 1995-ben emléxem mindig lestem őket mindenhol,de akkor lett a targa crx,mert az nyitott és nagyobb kurrrriozum.
ezt nem tudtam
Olyat is lehet csinálni, h sms-t kapsz új hirdetésnél. Tudom, mert ahogy felraktam a Corsát, azonnal hívtak a nepperek, pedig még fotó sem volt.. Azt se tudták, mire jönnének.
Civic VTI is volt?
Type-R azért még kimaradt.. :-))
a soha már semmilyen körülmények között nem állja meg a helyét,mert 2évig volt a 90es években:)
hajt a nosztalgia,de nagyon lehetetlennek tűnő projekt.
a 20éves fotókon valóban megvan a régi...igy megspórolom a posztereket,ha más nem marad:)
2hete hirdettek egy teljesen gyári(motor,ülés,beltér),VTI pirosat....Mezőcsáton,10éve egy tulaj,az irás szerint?
1napig hirdette....1napig...699volt az irányár.
mire felvettem a telefont nem volt meg.
jobb a Honda,mese nincs:)
azonkivűl gyári ülések már nuku ennél is.
de ez a legkisebb baj......félek tőle.....biztos,hogy furni kéne előbb utobb...de ugy sem lesz yo soha,ezzel oltanak az ismerősök....hogy felejtsem el.
a multkor tavasszal talán volt egy másik felujitott piros esi is,azt sem kellett furni ugyanigy,de minden kicserélve rata,eladta a koma....rá 1honapra árulta az uj tulaj is.....indult 900ról,végén 500ért vitték el tőle....na ott meglepődtem azért,rohadtul nem sikerült az a felujitás.
köszi,ismerem:)
olyan féléve hirdeti kb.
nincs vele baj,szinte a legszebb a neten....csak ez nem tetszik benne"hengerek hónolva, nem kellett fúrni, főtengely polírozva"
ez igy nem fogja zabálni az olajat?vagy már teszi is?
sőt ha felfúrta volna és mindent cserélt volna,az sem yo egy idő után,mert lehetetlen elkrülni az olajfogyasztást egy 8000-9000et pörgő motor esetén,mivel kizárt a gyári illeszkedés és ez esetben ugye nem 2500at forgó motorról van szó.
de elég elgondolkodtató,hogy ki az a hülllye,aki 2013-ban rákölti az árát minimum a gépre,és most eladja????
Bényére menet vezettem Herceg céges Golf V-ét, 1.4i. Ismerem a kocsit, volt IV-es cégesben (1.6 16V), meg vettünk anno egy V-ös kombi TDI-t is. Örültem neki, mert sokkal nagyobb a csomitartó, mint a Civicben, jól elfértünk. Viszont ami miatt nem választanám (s a többi németet sem), az a motorkarakterisztika. Ha szépen, nyugisan közlekedsz, akkor semmi különbség, normálisan megy alul. De ha akarsz egy hegyesebbet előzni, akkor hiába forgatod meg, semmive sem megy jobban, 5800-tól piros, s 6-nál le is tilt (Civic 7200). S alul sem eszik jobban, a Vtec-E motornál.. sz'al nem a világom, de átlag autósnak tökéletes. Az 1.6 az jobban megy feül, de az meg 9-et evett.. Az 1.8 tán a legjobb választás, sógornak volt Octavia bódéban, tejesen jól ment alul-felül (125 ló), s 8 körül kajált hosszú távon.