Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#713521 Sumér harcos Előzmény: #713518

májustól szeptemberig árultam,hirdettem,nem vitték el.most nem hirdetem.

a legtöbb hivásom pesti murvás, szutykoktól volt,vigyem fel bizományba,mert ők igy eladják-ugy eladják,felejtsenek el.

lett volna innen a szomszéd utcából egy komoly vevőm,mivel ismeri az előéletét,erre összetörte a saját kocsiját casco nélkül, és a költségei miatt,csak jövőre vesz autót igy.

de műszakin át kell vinnem rövidesen,-kopp nélkül,mert költségmentes-de vennem kellett rá e-miatt 4uj gumit,éppen a multhéten.

nem zökkenőmentes és egyszerű egy autoeladás sem....főleg hogy tele fossssal a piac,mint konkurencia,és inkább ad 200al kevesebbet érte...mint ktg mentest venne.

#713110 Sumér harcos Előzmény: #713098

Nsx-et egyszer nézztem körül a pesti vásárban 1995-1997körül,egy pirosat:)

de esély nem lett volna rá.....már akkor is vagy 4targát,vagy preludet lehett volna az árán venni,vagy többet,ha jol emléxem,annyi pénzem nem volt:)

de tényleg nem sok jobb sportkocsi létezik az NSX-től aszongyák,Senna még tett erről.

#713098 KawaBazsy Előzmény: #713043

Ez már így is marad, tata.. Anno a 90-es években a legjobb helyen votál, h megalapozd az NSX-et, de lecsúsztál.. :-)

#713042 Sumér harcos Előzmény: #713005

civicből a 92-96 közötti 3ajtósból volt vagy 3db.

vmelyik csak 2honapig,vmelyik 1-2évig.

mind tűzpiros volt.

ez szép. http://www.hasznaltauto.hu/auto/honda/civic/honda_civic_1.6_vti_teljesen_felujitott-8336387

type-r,s2000 teljesen kimaradt sajnos eddig.

a 90es években prelude-t nagyon szerettem volna, 1995-ben emléxem mindig lestem őket mindenhol,de akkor lett a targa crx,mert az nyitott és nagyobb kurrrriozum.

#713013 KawaBazsy Előzmény: #712930

Olyat is lehet csinálni, h sms-t kapsz új hirdetésnél. Tudom, mert ahogy felraktam a Corsát, azonnal hívtak a nepperek, pedig még fotó sem volt.. Azt se tudták, mire jönnének.

#712943 Sumér harcos Előzmény: #712939

a soha már semmilyen körülmények között nem állja meg a helyét,mert 2évig volt a 90es években:)

hajt a nosztalgia,de nagyon lehetetlennek tűnő projekt.

a 20éves fotókon valóban megvan a régi...igy megspórolom a posztereket,ha más nem marad:)