Kína is jó lesz, EU-ra is koncentrál, szal nem csak usa van. HAbár ma nagy maflást kapott, de én tartom. Ha stopolom, akkor is egyből be fogom adni alacsonyabb limit vételre
Kína is jó lesz, EU-ra is koncentrál, szal nem csak usa van. HAbár ma nagy maflást kapott, de én tartom. Ha stopolom, akkor is egyből be fogom adni alacsonyabb limit vételre
Kínával mi van? Jövőre még Mo-ra is épül az EU-ban supercharge. Van itt potenicál, nem csak usa-ra kéne koncentrálni. Rbbj?
Report : Drop in U.S. sales for Tesla Motors in September • 2:47 PM
Clark Schultz, SA News Editor
Shares of Tesla Motors (TSLA -5.5%) are volatile with talk building up that data from Ward's Auto shows slowing Model S demand in the U.S.
Sources say the research firm tabulated a 26% Y/Y drop in unit sales for Tesla during September.
There's already some bulls out defending Tesla, noting the month was expected to show a year-over-year drop.
Hááát, ezek nem túl jó hírek. Most valahogy nem bánom hogy kitáraztam a Tesla-ból...
Igen, mert megint nem autót jelentett be Musk, hanem hogy ő majd kitalál olcsó és erős akksit.
220 -6.2%
Tesla Motors (NASDAQ:TSLA) announces a new leasing program is available for customers through U.S. Bank.
The terms of the lease deal allow customers to back out of their obligation within three months of purchasing a Model S if they aren't satisfied with the vehicle.
Lease payments on a new Model S can be as much as 25% lower through the US Bank program, writes Elon Musk on Tesla's blog.
Elég jó pénzt kerestek rajta:
A Daimler értékesítette 3,9%-os részesedését a Teslában, amiből 780 millió dolláros bevétele keletkezett. 2009-ben 50 millió dollárért vásárolta a részesedést, vagyis 730 millió dolláros nyeresége keletkezhetett az elmúlt 5 évben. A Daimler indoklása szerint a két vállalat közötti együttműködés továbbra is fennmarad. A Tesla eladásából befolyt összeget az autógyártásban elfoglalt jelenlegi pozíció megerősítésére használja fel a Daimler.
3,3 millió részvényt adhattak el ha mai áron számolok.
A Daimler kiszállt:
Daimler unloads Tesla stake, affirms partnership • 4:52 PM
Eric Jhonsa, SA News Editor
Daimler (OTCPK:DDAIF) has sold its 4% stake in Tesla (NASDAQ:TSLA), and terminated the share-price hedge it started in 2013. The sale will "result in a cash inflow of around $780 million" for the Mercedes parent.
Daimler affirms it will continue sourcing the powertrain for its Mercedes B-Class Electric Drive from Tesla - development work is now complete - and keep cooperating on "current projects."
Tesla's value has risen a bit since Daimler originally acquired a 9.1% stake back in '09.
TSLA -1.3% AH.
na bumm, 30 autóval kevesebbet adnak el direkt? majd strómann, vagy leánycég eladja. nevetséges ez a küzdelem.
Tesla Motors loses battle in Michigan • 2:54 PM
Governor Rick Snyder of Michigan signed House Bill 5606 which will limit the ability of Tesla Motors (TSLA +1.6%) to sell outside of the traditional dealership network in the state.
Earlier in the day, General Motors stepped into the fray to urge the governor to enact the bill.
Szerintem Matgab vett titokban és miatta esik. Te csak bűnbak vagy :)))
szivesen :D
bär 260-rol sem miattam esett, meg amikor 250-en vettem egy pattanäsra, akkor sem esett, de oke :)
ezen az oldalon kb. mindig 15nap késleltetéssel.