Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#710471 prospero Előzmény: #710468

Néha benézek, aztán láttam, hogy hiányoltál. Jót tett a 2 hónapos nyári szünet, leszoktam a folyamatos hozzászólásokól, nem is szeretném felvenni újra ezt a szokást. Ezért szóltam hozzá, meg azért, hogy ügynökkérdésben

1. a Jobbik vizet prédikál és bort iszik,

2. hátha ez felnyitja a szemed a Jobbikkal kapcsolatban, ha már ennyire fontos Neked az ügynökkérdés.

3. Ne mentegesd Kovács Bélát és a Jobbikot.. Lebukott, valaki pedig át fogja venni a helyét a Jobbikban, ha pedig nem, akkor a Jobbik orosz forrás nélkül marad.

#710468 walex Előzmény: #710463

Szerinted hány magyar-közel keleti nemügynök ülhet a pártodban?

Miért nem akarják véghez vinni azt,hogy kettős állampolgársággal rendelkezők takarodjanak ki a Parlamentből?

Ezt ha összerakod a rejtegetett ügynöklistákkal, Kovács csak egy kis homokszem lehej ebben a homokozóban, ha egyáltalán ügynök.

Milyen érdekes,hogy megint választás előtt került elő ez az ember. 4 hónapig a kutya se foglalkozott vele,ahogy 3 hét múlva sem, ha a narancskomcsik bezsebelik a pozíciókat 5 évre.

Te is most kerültél újra elő. Mit mondtak a pártközpontban? Ezúttal milyen propagandát kell nyomni?

#710466 walex Előzmény: #710458

Már megint terelsz és nyomatod az 1000 km-es csekkes hülyeséged. Magyarázkodsz, véded a kedvenc komcsizó volt komcsikat.

Beégtél 2 napja, de még mindig nyomod annak ellenére,hogy ott volt a link az elvtársaid eredetileg tervezett szándékáról.

Majd akkor hiszem el,hogy mekkora demokraták ülnek a fülkedemokraták soraiban, ha kiteszik a szűrét a pártból az összes KISZ-esnek, MSZMP-snek, III/-esnek. Ja,hogy a vezetés nagy része pofára esik? Pech. Tetszettek volna rendet rakni a soraikban. Még most sem késő, ott a 2/3, bármit megtehetnek. A többi csak duma és magyarázkodás,hogy miért nem lehet.

#710463 prospero Előzmény: #710447

Ha Te fenntarthatod a kritika jogát, úgy, hogy a Jobbikban ráadásul nem is magyar titkosszolgálati ember ül, sőt bír jelentős pozival, hanem orosz, és a Jobbik ráadásul semmit nem tett bízva abban, hogy a kínos részletek nem kerülnek napvilágra, akkor engedd meg, hogy rámutassak arra, hogy a Jobbik ügynökkérdésben vizet prédikál és bort iszik.

De Ti csak bízzatok abban, hogy ha a Jobbik hatalomra kerül, majd rendet tesz ügynök kérdésben. Azt elhiszem. Szívesen feltárnák a teljes listát, kiszolgáltatva teljes egészében a magyar titkossszolgálatokat a külföldi hírszerzésnek.

#710462 prospero Előzmény: #710444

Legjobb ember????

Gazdasági csomagjában 1 jó elem volt, de még ezzel is sokan vitatkoznak: a csúszó leértékelés...

Társadalmilag taccsra vágta az országot. 1990-ben 5,1 millió aktív volt Magyarországon, 1997-ben: 4,2 millió. 1993-ban 4,7 millió aktív, 1994-ben 4,5, 1995-ben 4,3 millió. Az MDF kormány és a Horn kormány közösen közel 1 millió embert vont ki az aktívak közül. Rokkant, ilyen olyan nyugdíjba mentek, mert kiszervezték alóluk a munkahelyeket.

1989-ben az 1960-as GDP-nek a 317%-át termelte az ország, 1995-ben 271%-át.

Nyugdíjreform bevezetését jó szokás szerint a következő kormányra testálták 1998-ra. Ahogy a hitelfelvételek törlesztését szokták.

Úgy "tette rendbe" az államháztartást, hogy 5800 milliárdos éves GDP termelés mellett 1000 milliárd forint értékben felgyorsította a privatizációt. Így sikerült levinnie az államháztartási hiányt GDP arányos 80%-ról 60% közelébe.

Közben pedig volt egy jelentős 10-20%-os infláció Magyarországon. 3 millió szegény ember a rendszerváltátst követő 8 évben jelent meg Magyarországon, azóta sem jött annyira helyre az ország, hogy ezeket az embereket újra felemelje.

Lehet, hogy most nem csökkent látványosan a GDP arányos államadósság, bár meggyőződésem hogy az ország adóssága igen (lakossági és vállalati szektort is figyelembe véve). De azért nem, mert nem eladták az állami tulajdont, hanem növelték azt.

#710458 Ibiza Előzmény: #710447

nem bírsz értelmezni egyszerű mondatokat..de már nyomod is a szokásos 3 mondatodat akkor ez a te gondod..ez tény..nem személyeskedés..

írtam mindenhova berakták sztem a komik az embereiket.. és azt is később már amikor hozzáférhettek a pártvezetők is a listákhoz..elcsodálkozhattak mennyi ügynökük van..ha ezt nem érted persze eljársz 1000km-re csekket feladni..

#710447 walex Előzmény: #710435

Na, már megint terelsz és ismét kezded a személyeskedést. Úgy látszik, nálad ez a reakció, ha nincsenek érvek.

Prospero, majd akkor kritizáld őket, ha a fülkés barátaid is leszámolnak a pártban lévő összes spiclivel az ügynöklisták nyilvánosságra hozatalával, akiket rejtegetnek 20 éve a szocikkal karöltve nagykoalícióban.

Egyébként meg kiteszik a szűrét Kovácsnak, ha saras. Ellenben a Fideszben a mai napig hemzsegnek a volt MSZMP-s komcsik.

http://gepnarancs.hu/2011/11/amikor-a-komcsik-komcsiznak/

#710444 banyaiz Előzmény: #710426

Ezt gondoltam én is, hogy kár a legjobb embert bedobni egy ilyen posztra. Bőven elég lenne erre a színvonalra egy Szanyi féle egyszerűbb típusú polgár, őnála nem fenyegetne a veszély, hogy lerántják egyszerű szintre. De Tel-Avivban máshogy döntöttek, és ez a döntés nem vitatéma.

#710440 banyaiz Előzmény: #710390

Kényes helyzet lenne, mert Bp ellenes politikával már egyszer buktak. De Bokrossal sem bratyizhatnának. Igazi csemege lenne. :)

#710439 Ibiza Előzmény: #710437

valamelyik fideszes? muki azt mondta az utóbbi egy éveben nagyobb volt az idegen szolgálatok aktivitása mint a 2. vh környékén

#710437 prospero Előzmény: #710429

Hát nem nagyon igyekeznek kitenni a szűrét a pártból. Talán félnek, hogy elveszik a suska amit az orosz titkosszolgálattól kaptak pártfinanszírozásra. Kínos.

#710435 Ibiza Előzmény: #710433

azért tanulj meg olvasni..fuss neki még egyszer..mert ez elég gagyi..

amúgy engem érdekel..csak hát a duális agyad..az.

#710433 walex Előzmény: #710432

"mszmp/mszp-nek volt csak anno lehetősége (1986-90) hozzáférjen az ügynöklistákhoz.. "

Mindjárt gondoltam, hogy a Fidesz olyan ártatlan, mint a ma született bárány és kevés még a 2/3 is, hogy nyilvánosságra hozzák. Alkotmányt átírni, választási szabályokat módosítani számukra előnyös módon lehet, ügynöklistákat nyilvánosságra hozni nem. Persze. :)

"Ma már szerintem nem sok ember kiváncsi erre.."

Téged meg prosperot biztos nem, de sokakat igen.

#710432 Ibiza Előzmény: #710429

mszmp/mszp-nek volt csak anno lehetősége (1986-90) hozzáférjen az ügynöklistákhoz.. akkor alakultak a politikai- és civil szerveződések.. nyilván komcsik minden helyre berakták az embereiket.. nem verték szét mert akkor alakulnak máshol amit megint meg kell keresni.. voltak a besúgók és az ügynökök..besúgókat már a seregben is toboroztak..amikor katona voltan többen sokat jártak haza a katonakönyvüket sem az írnok írta hanem fentről lehozták..

Tehát ezek az emberek sok helyen bent voltak könnynen beajánlhatták az ügynököket..ezek azért nem hüjegyerekek..tehát a jó képességük mellett jól helyezkedtek könnyen poziba kerülhettek..amikor ezek pártokká szerveződtek akkor sem volt meg az ellenőrzés lehetősége.. felvették aki jelentkezett..(senkiházi ati a fideszbe jelentkezett de nem hivták be ezért mszp-s lett)

Szerintem volt szándék mdf-ben nyilvásosságra hozni ügynöklistát..de hiányos volt..és sok lehetett az utólag beexportált dosszié..a pártvezetők nyilván lekérték ezeket..és akkor döbbenhettek rá nem kevés kulcsember érintett valamilyen módon..másrészt ők is tudtak ezzel zsarolni befolyásolni más pártok embereit vagy döntéshozókat..

Ma már szerintem nem sok ember kiváncsi erre..ráadásul csak összezavar dolgokat..lásd vikidál..alkesz lett a többiek meg elnézően beszélnek róla vagy nem is beszélnek vele.

Igen induláskor politikából ki kellett volna tiltani a párttitkári beosztás feletti funkcikat..ügynököket.. azokat akik magyar állampolgárokra dolgoztak...ez már elment..Én Antallt sem tudtam honnan került a középpontba..

#710429 walex Előzmény: #710425

Lehet, hogy van egy nekik, majd kiderül. Ha van, biztos lehetsz benne, hogy kiteszik a szűrét a pártból.

A Fidesznek és az MSZP-nek mennyi van szerinted?

20 év óta a szőnyeg alá söprik az ügynöklistákat, mindkettőnek megvolt és a Fidesznek 4,5 éve megvan a 2/3-a, hogy nyilvánosságra hozza, mégsem teszik és mégsem tették meg. Mindig megy a maszatolás, alapítsunk bizottságot, blablabla...

Józan paraszti ésszel kitalálható, hogy miért rejtegetik az ügynöklistákat.

Hemzsegnek a "rendszerváltó" fülkés pártban a volt KISZ-esek, MSZMP-sek, van III/II-esük is.

http://index.hu/belfold/2014/06/27/avh-s_ugynoke_volt_a_iii_ii-es_multu_bm-allamtitkarnak/

Költői kérdés: pont ügynökök ne lennének a pártban?!

#710425 prospero Előzmény: #710420

Kár, hogy a Jobbiknak is van egy friss ügynöke, így aztán már ők sem mondhatják magukról, hogy ügynökmentesek. És különösen példamutató módon kezelték ezt az ügynökügyet, nem is értem miért nem hozták nyilvánosságra a saját ügynökaktájukat.