a külföldi célárak 4400-4600között vannak az OTP-re..ennél feljebb nem nagyon várom.
a külföldi célárak 4400-4600között vannak az OTP-re..ennél feljebb nem nagyon várom.
És tényleg nem úgy lett, tovább húzzák. :-) Elmúlt három hétben alig figyeltem, de ezek szerint jobban kellett volna.
Persze van még mit eladni, tehát nekem így is jó... :-)
"..megbüntizik a bankokat, meg bíró terror van menekülni kell innen mert ez nem demokrácia, hát bazz."
ezt pont a kalmárok és barátaik visították malac barátaiknak a világban..azok meg tovább visították az égbe..
külföldön van az elsétálás joga..és a kamatmarzs sehol nem ilyen magas mint nálunk.
Na látod milyen kevés elég volt h tisztességesek legyenek a szerződési feltételek (Cetelem bank) ? Csak beleírták h a fogyasztói árindex ha változik, nevetséges és siralmas h ennyit nem tettek meg a bankok, hanem pl. ha nő a költségük, hát f@szom. Mondjuk szerintem még ez is kevés mert infláció + x % lenne a korrekt, mert ugye ez egy konkrét ellenőrizhető megfogalmazás. És itt is sokan fasizmust meg diktatúrát kiáltottak, mert utólag ugye (egyébként 1996-tól így van bőven nem utólag) megbüntizik a bankokat, meg bíró terror van menekülni kell innen mert ez nem demokrácia, hát bazz. Szerintem éppen így demokrácia h nem lehet a zembereket csicska parasztoknak nézni akikkel bármit meg lehet tenni, bármire hivatkozva egyoldalúan le lehet húzni. Sztem.
Amúgy sztem mivel a végtörlesztők is visszakapják az árfolyamrést meg egyoldalú kamatemeléseket ezért a forintosítás árfolyama se lehet más mint ami a végtörlesztőknél volt.
Már akartam kérdezni,eladtad az összeset? Nekem van még pár darab,vacillálok, mi lesz hamarább 4800 vagy 4100-4200.
na ugy nézem nem várnak itt a visszapályázó 250-esekre....
még a végén zárok mindent ma,mert teljesül is pikkpakk a fordfejváll.
a stop legyen velünk.
de mivel az egész ország siserehad TÉÁSA ezt várja,gondolom tréfából ugy sem ez lesz,ha mégis akkor elég jól kiszámitható időszaka(kb 1honap) volt az OTPnek.
egy kis TA.
az ország összes TÁ-sa 4245-4265 visszát vár, onnan 4400-4600 tetőzéssel,és azzal teljesült is a fordfejváll.
talán holnap péntek,akkor be is verik az adott helyre,ha ma nem.
visszalibbennél longba,teszem azt 4250-en?:)
De ez deviza hiteles per. Az ítéletnek az a része is különleges megbontják időszakokra mikor felelt meg és mikor nem.
Tényleg erre a bohóckodásra már nem tudok mit mondani. Bárcsak azt dobná ki a gép a végén különböző ítéletek különböző bankoknál , de még ott is időszakokra bontva mikor felelt meg és mikor nem. :)
Persze ez is csak arra lenne jó tovább menne ez a kutyakomédia szóval semmire.
na... én is kiszórtam a nagyrészét,megijesztettél.:)
grat neked,
grat nekem:))
Ezt én is tudom, de a hitelszerződés attól még korrekt, gondolom...
?
Csak az a mosógép máshol 41.500 Ft. A hasznon meg feleznek.
Gondolom (miután Cetelem), veszel mosógépet, 50 000-ért, visszafizetsz 1 év alatt 10*5 000 Ft-ot (volt ilyen akciójuk). Itt semmi extra nincs, ezzel nem lehet mit kezdeni.
Homokszem került a gépezetbe. Megnézném azért azt a szerződést ami ezeknek a feltételeknek teljes körűen meg tudott felelni.
Ne legyenek illúzióid! Úgy fogják leb@szni a renitens bírót emiatt a csoda miatt, hogy csak úgy koldul, ebben biztos lehetsz.
Már eldöntötték "fent", hogy a bank rossz, mentés jó, ennyi. Eszerint kell történnie mindennek, ezen nem lehet változtatni, ez nem játék, ez kőkemény politika és biznisz.
Az is eldőlt, hogy melyikk banknak kell tönkremennie, és melyiknek kell nyernie a bulin. Meg persze, hogy kiknek...