én?az oldal krepált le...
azt hittem már megszűnik,pl.Csusza azóta sem tudja szerintem:)
én?az oldal krepált le...
azt hittem már megszűnik,pl.Csusza azóta sem tudja szerintem:)
Amúgy hogyhogy életre keltél? :-)
Mi lesz kombi helyett? Honda idefelé 5.48-t evett a pályán (120-al). Visszafele meg akarom dönteni. :-)
Már átjöttem Stuttgartba. Egy ****a MR2-t szemeltem ki, de elvitték az orrom elől.. :-(. Néztem mást is, de csak k.va nagy szarkupacokat találtam. Holnap reggel még rákeresek a neten, s ha semmi értelmes, akkor hazamék. Itt a Mercedes múzeum is egy köpésre, de nix kedvem megnézni..
szerintem nem....autónál nem hiszem....
olyan 4éve nyert egy vw polót egy barátom.....azonnal eladta...nem mondott semmi ilyesmit..ugyan 4év alatt sok minden változhatott...
de mit irtál vhol,münchenben vagy kabriot nézni?
vagy nem osztogatnak,csak fosztogatnak,tehát félreértettem?:)
nyereményt tudtommal gyakran nem is lehet eladni x idön belül, de amikor el lehet adni, akkor is sulyos adókat kell utána fizetni, ha nem tartod meg. Vagy rosszul tudom?
hétvégén mentem volna nézni egy mazdát a környékedre,erre tegnap elkelt.
ui.előfordulhat,hogy elviszik a kombit.
na ez már vmi...grat.
én a stocky vb-tippmixet nyertem meg,de Herceg nem adott érte még egy lyukas 20éves suzukit sem:)
bazz, tippszmix vb játékon én is játszottam de még egy nyamvadt Ipadet sem nyertem, pedig vmilyen szinten insider voltam...:)
Grat!
Egyszer élünk, menjünk, s nyomjunk neki egy padlót vmi pályán! :-)
grat, vásárold fel belőle estet :D
Szerencse rád mosolygott. :) Adtak hozzá valamit még? Benzin 100 k km-re vagy vmi? :)
Érdemes volt tippmixelni, te nagy tippmixes vagy ha jól emlékszem. Nem szoktam most a vb alatt majdnem elcsábultam a holland ausztrálra , de aztán ahogy a meccs alakult leizzadtam volna ha megteszem.
Volt kollégámék jártak úgy , nyertek egy Opelt, néhány hétre rá egyik este nem álltak be a garázsba vele, reggelre ellopták. Egy simogatás egy pofon. :) Ezt a pechet mennyi esélye van nyerjen és utána ellopják? Kb mint a lottó ötösnek, na jó kicsit nagyobb. :)
Dobd fel a Hahura.
Én is nyertem a lottón most 8400 huf-ot, hármassal, amikor vki megnyerte 5-össel a 2 milliárdot.. te szerencsésebb voltál.
Nem rossz nyeremény. Helyedben én is eladnám. :)
Hogyan nyerted, ha nem titok?
Igen, ez történt. :-)
szóval ha vkit érdekel, írjon. Szép, sok extrával, új ára majdnem 8 millió. Persze nem ennyiért adnám. :-)