Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#707626 Dioka Előzmény: #707624

Legalábbis eddig van forgalom! Nem lenne semmi, ha még ma pluszba is húznák! :)

#707624 Ibiza Előzmény: #707623

:) ..miután megnéztem a kötéslistát az egészet akkor elég jól látszott a 9órai kötés.

szerintem veszik.

#707617 Ibiza Előzmény: #707614

nálam 3650 az alja.. de ha kijönnek a tényszámok a veszteségröl akkor bármi lehet..2650nél betolok egy raklap pénzt..pánikban jó venni.

de nem gondolom..csányi ravasz mókus..bedob egy kedvezötlen számot utána ehhez képest jobb lesz akkor mindenki boldog... 10k-s pakkok repkedtek ma.

nem is láttam volt egy 191k-s kötés a napi aljon.

#707613 Stef Előzmény: #707612

szvsz a tegnap délutáni hír vihette le ennyire, hogy a vártnál nagyobb lehet a veszteség.

valaki nagy pakkot bedob…

#707612 Ibiza

valaki nagy pakkot bedobott..lementek a stopokért?

Re: KBC: Magyar devizahiteles ügyet vizsgálhat az Európai Bíróság

#707570 banyaiz Előzmény: #707554

Egyébként jogos mert elvileg egy közjegyző nem kis pénzért arra vállalkozik, hogy az általa közokiratba foglalt cucc megfelel a jogszabályoknak.

Ehhez képest elég sok vitás pont felmerült később.

Re: KBC: Magyar devizahiteles ügyet vizsgálhat az Európai Bíróság

#707569 banyaiz Előzmény: #707554

Héten gyorsjelentés is lesz.

Ezt az ügyet jogilag kibogozni az már a reménytelen kategória vsz. Annyira össze lett kuszálva, hogy itt rendet rakni. Már maga a hitelezés felfutása alatt is felmerültek kérdések, de a mentés sorozat jogalkotása vagy minek nevezzem . Azt ember nem bogozza ki, hogy mi az ami polgári jognak nem mond ellent, alkotmányos, eu konform stb. :)

Viszont csak utolérte a papírt ez az újabb csomag. Külföld is gyengélkedik. Érdekes ősz elé nézünk.

KBC: Magyar devizahiteles ügyet vizsgálhat az Európai Bíróság

#707554 Janicroft

Magyar devizahiteles ügyet vizsgálhat az Európai Bíróság, amiben ősszel akár tárgyalást is tarthat majd a testület - írja a Magyar Nemzet. A bíróság a közjegyzők szerepét vizsgálja, ugyanis nekik meg kellett volna vizsgálni, hogy tisztességtelenek voltak-e a szerződésben foglalt feltételek.

#707333 Hathor Előzmény: #707318

Na csak meglett az a napi maximum körüli zárás 4130on

Tudtam én ,-)

Holnap mehetünk tovább fel.

#707318 Csusza Előzmény: #707312

Ez azért még nem száguldás... ;-)

Amúgy jogos, elvileg(!!!) ez a 4100 támasz vagy mifene.

Engedjék már el azt a 41…

#707309 Hathor

Engedjék már el azt a 4100as féket.

Mit kelletik itt magukat már, meg icebergeznek itt mindennel.

#707308 banyaiz Előzmény: #707301

Valamilyen szintű állami szerep biztos lesz vsz. Csak ne azt találják ki, hogy a kis állami mozgástér miatt csak részleges mentés és megy tovább a sztori, fél év múlva újabb mentés és a többi.

Sajnos erre is látok esélyt, mert az , hogy most így szétbontották külön a kamat egyéb téma, és külön az átváltás ez erre utal. Logikailag nincs egyébként értelme így szétválasztani. Kivéve ha az volt az ok, hogy nincs még koncepció kidolgozva és nyári szünet van. Kinézem belőlük, hogy 1 éve nyomják a nagy mentés dumát, aztán amikor esemény közelbe kerültünk akkor felmerül a kérdés hogyan, és mik a számok, mik a lehetőségek, ja , hogy ezzel nem foglalkoztunk. :)