spekulálunk szépen, de valószínűleg egy kis külföldi nyomásgyakorlás is lehet még...
spekulálunk szépen, de valószínűleg egy kis külföldi nyomásgyakorlás is lehet még...
Aztán az is benne van a kalapban, hogy önkormányzati választások előtt keménykednek, utána meg puhítanak a történeten derék döntéshozók.
Lehet spekulálni mi is lesz. :)
Az ősz ereszd el a hajam stílusúnak ígérkezik.
Brutális számok röpködnek. Csak kamatem. és árf. rés 200 mrd-os nagyságrend? Az nagyjából a válság kitörése óta termelt profit 1/3-a. Egyszeri összeg de akkor is brutál főleg ha ez még nem a vége mert még a forintosítást mindig lebegtetik.
Az egyszeri összegnél nagyobb baj, hogy van hosszabb hatása is mert az egyoldalú kamatemelésekből-árf résből jövő bevétel a jövőben kiesik ha erre a bíróságok bólintanak.
Cserébe talán a problémás hitelek miatt képzett ct csökken (főleg ha lesz ft-osítás) , illetve lezárul Izaura felszabadítása (talán).
Nagy érvágás ez a banknak de elbírja, viszont úgy a bankrendszer egésze ahol messze nem voltak olyan jó számok, olyan tőkehelyzet mint Otp-nél, hát rezegni fog léc ilyen számoknál.
Legalábbis eddig van forgalom! Nem lenne semmi, ha még ma pluszba is húznák! :)
:) ..miután megnéztem a kötéslistát az egészet akkor elég jól látszott a 9órai kötés.
szerintem veszik.
"nem is láttam volt egy 191k-s kötés a napi aljon. "
Ez volt a nyitó
nálam 3650 az alja.. de ha kijönnek a tényszámok a veszteségröl akkor bármi lehet..2650nél betolok egy raklap pénzt..pánikban jó venni.
de nem gondolom..csányi ravasz mókus..bedob egy kedvezötlen számot utána ehhez képest jobb lesz akkor mindenki boldog... 10k-s pakkok repkedtek ma.
nem is láttam volt egy 191k-s kötés a napi aljon.
szvsz a tegnap délutáni hír vihette le ennyire, hogy a vártnál nagyobb lehet a veszteség.
Egyébként jogos mert elvileg egy közjegyző nem kis pénzért arra vállalkozik, hogy az általa közokiratba foglalt cucc megfelel a jogszabályoknak.
Ehhez képest elég sok vitás pont felmerült később.
Héten gyorsjelentés is lesz.
Ezt az ügyet jogilag kibogozni az már a reménytelen kategória vsz. Annyira össze lett kuszálva, hogy itt rendet rakni. Már maga a hitelezés felfutása alatt is felmerültek kérdések, de a mentés sorozat jogalkotása vagy minek nevezzem . Azt ember nem bogozza ki, hogy mi az ami polgári jognak nem mond ellent, alkotmányos, eu konform stb. :)
Viszont csak utolérte a papírt ez az újabb csomag. Külföld is gyengélkedik. Érdekes ősz elé nézünk.
Magyar devizahiteles ügyet vizsgálhat az Európai Bíróság, amiben ősszel akár tárgyalást is tarthat majd a testület - írja a Magyar Nemzet. A bíróság a közjegyzők szerepét vizsgálja, ugyanis nekik meg kellett volna vizsgálni, hogy tisztességtelenek voltak-e a szerződésben foglalt feltételek.
Nekem jó lenne már az a szint, hogy újra poziban legyek :)
Na csak meglett az a napi maximum körüli zárás 4130on
Tudtam én ,-)
Holnap mehetünk tovább fel.