Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#706624 Ibiza Előzmény: #706623

és száva gyerek volt a fiának a keresztapja..zálogházban személyi nélkül veszik át az aranyakat..

a szávák egy cigány klán volt..ma már csak kismiskák...

#706623 banyaiz Előzmény: #706620

Patakynak zálogházai vannak , vagy voltak. Így főleg vicces az uzsorásozása. Hány %-ban fogadja el fedezetnek az aranyat? 50? :)

Nem hinném gondot okoz neki a devizahitel .

#706620 Euroman Előzmény: #706617

jön ide a volt-ra az a patkány...mindig olyan hamisan szól, hogy szörnyű, hangerővel "pótolja" a tiszta hangzást...ő is kevesebbet kúrt volna félre, akkor nem kellett volna mindig költözni, és devizahitelt felvenni...évtizedek alatt xarrá kereste magát...

#706606 banyaiz Előzmény: #706590

Addig mondogatom , hogy nem akar esni amíg lassan levánszorog 3k -ra.

Hol van az őszi műsor vége lesz jó nagy rángatózás erre a dev hiteles mókára.

jól megütötték. Mi lesz …

#706587 Tapasz

jól megütötték. Mi lesz ha esni fognak kint. Vettem megint a szokott helyeken

#706513 banyaiz Előzmény: #706508

Arról nem is beszélve ha a csomag nem fog tetszeni a piacnak megütik a forintot, még jobban nő az árfolyamveszteség.

ez alapból otp topik..Ig…

#706512 Ibiza

ez alapból otp topik..Igaza van Hercegnek nem ismertek határokat..néha oda kell csördíteni..értem én van köze OTP-hez de alapból nem erről szólnak a hozzászólások.

#706509 banyaiz Előzmény: #706450

Alapvetően egyetértek.

Viszont látva a kormányzati kezelését ennek az ügynek az elmúlt 4 évben egy állandó parasztvakítás, mellette bizonytalanságkeltés.

Szóval ezt látva én azt mondom még az a kisebb rossz ha pontot tesznek az ügy végére akár úgy is , hogy a költségvetés is hozzájárul. Még mindig olcsóbb az országnak mintha ezt a műsort folytatnák.

Sőt a legolcsóbb akkor lett volna ha 2010-ben ezzel kezdik, hogy pontot tesznek a végére, még mielőtt nekiálltak volna. :)

180-as végtörlesztéssel magasra tették a lécet. 1600 mrd Ft veszteség jelenleg ha ott akarnak váltani. Az akárhogy osztjuk szorozzuk k. sok.

Már látom is magam előtt…

#706508 walex

Már látom is magam előtt, amikor a CHF hitelesek elkezdenek rinyálni,mert a leendő forintosítási árfolyam nem fog nekik tetszeni, ha esetleg magasabb lesz, mint amire számítottak az egykori végtörlesztés miatt (180 Ft).

Éljen a felelős gondolkodásmód kialakításának támogatása! Éljünk a mának! Vegye fel mindenki a hitelt, majd ha gond lesz, az állam úgy is megsegít.

Csodálatos üzenete van ennek a devizahiteles megmentésnek.

#706507 banyaiz Előzmény: #706495

Az biztos, hogy kedvezményes forintosítás lesz vsz. Csak milyen árfolyamon és ki mennyit áll a buktából az a nagy kérdés.

Sok értelmes dolgot mond ez a bankszövetségi ember, csak pár dolgot nem értek itt sem:

1. Miért fogadták el a bankok annak idején a végtörlesztést? Miért nem fordultak bírósághoz? Egyértelműen jogellenes

2. Ha nem kedvezményes a forintosítás akkor miért mennének bele a dev hitelesek? Azzal tulajdonképpen realizálnák az eddigi árfolyamveszteséget. Aztán ha 3 év múlva 200 Chf, vagy 180. Nem beszélve arról ha nem kedvezményes a forintosítás ahhoz nem is kell kormányzati "segítség". :)

#706505 banyaiz Előzmény: #706495

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/szoren-szalan_eltunt_a_devizahitelek_40_szazaleka.2.200874.html

Ez is egy jó áttekintés.

1526 kérdésem felmerül, de csak a legfőbbeket kiemelve: Van 4000 mrd-os dev hitel állomány még. Ha 180 -on akarnak forintosítani az 1600 mrd körüli árfolyamveszteség. Ki fizeti?

Az átlag Ft lakáshitel kamatok valahol 8% körül vannak , az átlag chf lakás hitelek 6% körül. Durván 2% különbség. Átváltják forintra a kamatkülönbség miatt szopás van (persze kérdés az árfolyamon mennyit nyernek) . Vagy az átváltottak jobb kamatot kapnak mint a többi forint hiteles? Vagy kötelezik a bankokat, hogy a forint hiteleknél is vigyék le a kamatot?

Azt mondja bankszövetségi ember több ezer! féle hiteltípus szerződéstípus volt a 150 hitelintézet részéről, hogy fogják ezt a bíróságok ilyen rövid határidő alatt véleményezni megfelelt vagy sem a Kúria általi kritériumoknak?

Szóval enyhén szólva őrület.

alacsony a forgalom.. n…

#706487 Ibiza

alacsony a forgalom..

nem ártana egy tisztító tűz..

#706474 Janicroft Előzmény: #706450

Az a baj hogy az állam illetve a kormány csak adja alájuk a lovat. Az olyan kijelentések/eljárásmód hogy az eddig jogszabályok alapján működő/történő szerződésekre azt mondják hogy ez márpedig nem ok és a bankokat terheli bizonyítási kötelezettség, ez szerintem még nálunk is nonszensz. Ezzel simán lehet menni megint EU-hoz vagy nem tudom hova, de ez tényleg nem normális ami itt van.

#706454 Euroman Előzmény: #706450

teljesen egyet értek....mondjuk mással nem ilyen nagyvonalúak...én simán megrohadhatok tőlük munkanélküliként, csak semmirevaló közmunkát kapnék tőlük....kíváncsi vagyok, ha ezt 1x letudják, akkor mivel fogják az embereket terrorizálni...