Ma nagy csata lesz a holland-spanyol meccsen,nagy a tét, a győztes elkerüli a bírót!:)
Ma nagy csata lesz a holland-spanyol meccsen,nagy a tét, a győztes elkerüli a bírót!:)
Gyalázatos volt a bíró. Egy vb-n ilyen tizenegyest. Brazilok nem voltak hű de meggyőzőek, nagy malacuk volt ezen a meccsen.
Pont ezt mondtam a gyereknek! Ezt befujni??? Ezen a szinten mostanában ritka....
befujják őket a döntőbe....loxart sem adnék nekik -nem 11est ilyenért.
brazilok ellen fogok szurkolni asszem...
Remélem elbüszkélkedik majd vele, hogy mi több stadiont építettünk az elmúlt években mint amennyit a brazilok a vb-re...
http://444.hu/2014/06/12/orban-viktor-ott-lesz-a-vilagbajnoki-donton/
főnök a helyszínen lesz
ha így nyilatkoznak a horvátok, akkor 3-0-ra fognak kikapni. Tipikus kishitű magyar válogatotthoz méltó nyilatkozat volt.
Luis Felipe Scolari (Brazília): - Minden brazilnak: el akarom mondani, hogy eljött az időnk. Ez a mi világbajnokságunk. Hét lépést kell megtennünk, de most az elsővel kell foglalkoznunk. Az első lépés pedig Horvátország, majd utána még hat következik, ha meg akarjuk szerezni a vb-győzelmet.
Niko Kovac (Horvátország): - Legyünk realisták, a brazilok a házigazdák és a legnagyobb esélyesek. Mi azért jöttünk, hogy a legjobbunkat nyújtsuk a pályán, hogy nyomott hagyjunk magunk mögött, és hogy a szívünket is kitegyük majd. Nagyon várják már a játékosok a meccset, az edzéseken mindenki rendkívül éles és erős volt. A labdarúgóink igazi profik, akik mindent megtesznek majd. Optimista vagyok és biztos abban, hogy nem fehér zászlót lengetve lépünk majd pályára Sao Paulóban.
:)
visszatérhetünk rá,ugyan nem is néztem a német beosztást dátumilag:)de megteszem.
nem jösz fel majd vmi német mecset megnézhetnénk együtt?!
Deutschland über alles! :-)
nem is néztem,kint lesz a keretben?valszeg utolso vb-je lesz akkor is,hiszen 30éves.
hajrá Németek!:)
Bastian Schweinsteiger a király!:)
Fornit volt a szervező a tippjátékban,ha jól emléxem:)
Szerintem nem lesz a 4 ben. Jó lenne most is lenne tippjáték, mint korábban.
Ez csak egy jel,még egy bő hónap és eljő Messi országa, Argentina világbajnok lesz!
Bocs benéztem,azt hittem Pintér a téma!
Ez már a kommunikációs tréning hatása,most már mielőtt megszólal,meghányja veti a dolgokat!:)