kazah meccset néztem, nekem is szednem kellett volna valamit :)
kazah meccset néztem, nekem is szednem kellett volna valamit :)
A tegnapi Albán meccs vége felé oda szóltam a fiamnak,biztos ami biztos álljunk neki melegíteni hátha minket is becserél a Pintér!Vicc ez a válogatott!
http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/hirek/2014/06/03/suarezt_osszerakjak_a_vb_elso_meccsere/
Gera hónapokig gyúgyulgatott,
Suarez két hét alatt játszhat?
erre az örömhirre végezetül az ujpest még a pápától is kikapott ma...
Puskás a görögöknél is méltó emlékhelyet kap
1971. június 2-án a Puskás Ferenc irányította Panathinaikosz története legnagyobb sikerét ért el azzal, hogy a Johann Cruyff fémjelezte Ajax Amsterdam ellen a londoni Wembley Stadionban Bajnokcsapatok Európa Kupája-döntőt játszott. A finálét ugyan 2-0-ra elvesztette, de a meneteléssel így is maradandót alkotott. (MTI)
ez rohadt yo........
"Az Újpest nem kapott UEFA licencet, a Diósgyőr indulhat az EL-ben
A Fellebbviteli Licencadó Bizottság a mai napon ülésezett és elutasította az Újpest 1885 Futball Kft. Klublicenc fellebbezési kérelmét, írja az mlsz.hu. Mindez azt jelenti, hogy az UEFA döntésétől függetlenül az Újpest nem indulhat az Európa Liga selejtezőin, helyettük a kupadöntő vesztese, a Diósgyőr vehet részt a küzdelmekben."
igy már oké,like:)
"Újpest-Diósgyőr kupadöntő érdekessége nem az volt, hogy milyen sokan választották ezt a programot vasárnap estére, hanem, hogy a két csapat szurkolótábora közösen szidta a labdarúgó szövetséget."
kádárt is kiállitotta a maki biró..
most az az utolso tizenegyesrugo diosgyőri gyerek is..
hát ilyet,még viccből sem rugtam volna edzésen.
ilyen kis laza balra fölé tekerőst,enyhén elcsipve- emelve.
a real is....
mi a turoért volt az 4-5perc hosszabitás...
játszunk 250perces meccset ,hátha már betalál.
ilyen edzővel nem nyerhetett a diosgyőr.
már előre gondoltam.
nem mlsz konforn.
egyébként a ujpest is....akkora xar volt egy ideig,hogy hihetetlen a bajnokikon,már azt hittem kiesnek....hirtelen megváltoztak,nyomtak 6-1-et a kecskemétnek is,meg 6győztes meccs ,ilyenek...
hát nemtom...elég bunda gyanus xar az egész.
Kupagyöztes az Újpest. Ez a nagy dolog, az adófizetők pénzéből élő fradi meg semmit nem nyer soha.
Ilyen egy úriember real szurkoló,amúgy gratulálok!
Igy is lett. Sajnáltam az atletico-t. A vége előtt már elkönyveltem a vereséget, szerencsénk volt.
Mindkét csapaton látszott az idény.
Emlékezetes meccs volt, az biztos.
tegnap is gyengék voltunk. Főleg 2. félidőben mikor dánok kicsit letámadtak nem tudtunk háromszor egymáshoz passzolni sehol a pályán még a saját védővonalunkban sem. Vagy 10 x eladtuk a labdát a saját 16-nál.
Azon nevettünk a dánok több jót passzolnak a mi 16-osunkon belül mint mi amikor kihoznánk a labdát. :) Persze inkább sírni kellene rajta de hát már kínomban nevettem.
2-2 ehhez képest nem rossz eredmény.
Barátságos meccseken jók szoktunk lenni, elkezdünk álmodozni a csoport második helyről, aztán jön egy Albánia, Málta vagy Izland, aki elintézi, hogy onnantól fogva majd a következő világversenyre készülhessünk...
Kb. a magyar válogatottnak a barátságos meccsek valóak. Amikor az ellenfél, nem csíp harap, nem megy bele a csínekbe, és ha elmenne mellette egy magyar, akkor nem felrúgja a lelátóig, hanem elengedi. Mert a magyar válogatott a tétmeccseken is így játszik, ami kevés ár ott.
Több dán internetes portál is a „gyenge” jelzővel illette a magyar labdarúgó-válogatott csütörtöki esti teljesítményét. A szaklapok egybehangzó véleménye szerint az északi együttes csak kifogásolható helyzetkihasználása miatt nem nyerte meg a Debrecenben rendezett felkészülési mérkőzést, mely 2–2-es döntetlennel végződött.
DÁN SZALAGCÍMEK:
BT.DK: Dánia leikszelt a gyenge Magyarországgal
EKSTRA BLADET: Dán játszadozás Magyarországon
JYLLANDS POSTEN: Két csatár és két gól a magyarok ellen
POLITIKEN: A jól játszó Dánia hiába kergette a győzelmet
METRO XPRESS: Eriksen és Schöne biztosította a döntetlent Magyarországon
MAGYAR SZALAGCÍMEK:
NEMZETI SPORT: Vezetni már tudunk
BLIKK ONLINE: Javulni kell!
SPORTGÉZA: Bekkeltünk, kontráztunk, nem kaptunk ki
ORIGO: Helyzetkihasználásban már nagyok vagyunk
FOURFOURTWO: Pintér: Kettőből semmi