hajrá Németek!:)
Bastian Schweinsteiger a király!:)
hajrá Németek!:)
Bastian Schweinsteiger a király!:)
Fornit volt a szervező a tippjátékban,ha jól emléxem:)
Szerintem nem lesz a 4 ben. Jó lenne most is lenne tippjáték, mint korábban.
Ez csak egy jel,még egy bő hónap és eljő Messi országa, Argentina világbajnok lesz!
Bocs benéztem,azt hittem Pintér a téma!
Ez már a kommunikációs tréning hatása,most már mielőtt megszólal,meghányja veti a dolgokat!:)
kazah meccset néztem, nekem is szednem kellett volna valamit :)
A tegnapi Albán meccs vége felé oda szóltam a fiamnak,biztos ami biztos álljunk neki melegíteni hátha minket is becserél a Pintér!Vicc ez a válogatott!
http://sportgeza.hu/futball/2014/vb/hirek/2014/06/03/suarezt_osszerakjak_a_vb_elso_meccsere/
Gera hónapokig gyúgyulgatott,
Suarez két hét alatt játszhat?
erre az örömhirre végezetül az ujpest még a pápától is kikapott ma...
Puskás a görögöknél is méltó emlékhelyet kap
1971. június 2-án a Puskás Ferenc irányította Panathinaikosz története legnagyobb sikerét ért el azzal, hogy a Johann Cruyff fémjelezte Ajax Amsterdam ellen a londoni Wembley Stadionban Bajnokcsapatok Európa Kupája-döntőt játszott. A finálét ugyan 2-0-ra elvesztette, de a meneteléssel így is maradandót alkotott. (MTI)
ez rohadt yo........
"Az Újpest nem kapott UEFA licencet, a Diósgyőr indulhat az EL-ben
A Fellebbviteli Licencadó Bizottság a mai napon ülésezett és elutasította az Újpest 1885 Futball Kft. Klublicenc fellebbezési kérelmét, írja az mlsz.hu. Mindez azt jelenti, hogy az UEFA döntésétől függetlenül az Újpest nem indulhat az Európa Liga selejtezőin, helyettük a kupadöntő vesztese, a Diósgyőr vehet részt a küzdelmekben."
igy már oké,like:)
"Újpest-Diósgyőr kupadöntő érdekessége nem az volt, hogy milyen sokan választották ezt a programot vasárnap estére, hanem, hogy a két csapat szurkolótábora közösen szidta a labdarúgó szövetséget."
kádárt is kiállitotta a maki biró..
most az az utolso tizenegyesrugo diosgyőri gyerek is..
hát ilyet,még viccből sem rugtam volna edzésen.
ilyen kis laza balra fölé tekerőst,enyhén elcsipve- emelve.
a real is....
mi a turoért volt az 4-5perc hosszabitás...
játszunk 250perces meccset ,hátha már betalál.