További esésre felkészülni, ma olvastam vmi bulvár címlapján h Pataky Attila háborút hírdetett a bankok ellen. :)) Egyszer már megtette 2011-ben, volt is 3000 alatti árfolyam!
Két ufószex között erre is ráér :)
További esésre felkészülni, ma olvastam vmi bulvár címlapján h Pataky Attila háborút hírdetett a bankok ellen. :)) Egyszer már megtette 2011-ben, volt is 3000 alatti árfolyam!
Két ufószex között erre is ráér :)
Simán lehet beszálló is, a 600 környékén forduló TA szempontból is jól mutatna. Egy felminősítés nagy húzás lenne, arra lehetne szárnyalni, persze ez nem igazán valószínű. De a besorolás kilátását ha javítják, az is jó lenne.
" Egy esetleges felminősítési meglepetésnek sem lenne jelentős, tartós hatása, mert a piac gyakorlatilag beárazta már, hogy előbb-utóbb jön a jobb besorolás."
Ez hülyeség. Csak rá kell nézni a csártokra, BUX indexre.
Amilyen semmi forgalommal húzták fel, annyival is öntötték....mi lesz, ha jön a felminősítés??? Esetleg VIP beszállót csináltak csak???......passz...
http://www.portfolio.hu/gazdasag/kikerul-e_holnap_a_bovlibol_magyarorszag.199826.html
Most értem gép elé. Látom, csinos öntés volt délután, kedvesek.
Mennyi a záró? (nincs realom) Kösz.
wolfi megint vásárol valamit asszonynak
Csaknem 100 milliárd üthette tegnap a devizahitelesek markát
Palkó István
2014. június 4. 06:30
Az árfolyamrés semmis, a vételi és eladási árfolyamok helyett az MNB hivatalos árfolyamát kell használni visszamenőlegesen is - mondta ki a Kúria egyetlen devizahitel-szerződésről. Mivel nagy az esélye, hogy a kormány várható csomagja nyomán ez lesz érvényes az összes lakossági devizahitelre, két okból is negatív a hír a bankoknak:
1. Jogszerűtlen folyósítási árfolyam: a bankok jogtalan árfolyamnyereséget számoltak el a folyósítás során, és ez most az ügyfeleket illeti. Ez becsléseink szerint 36 milliárd forintos veszteséget jelenthet a bankszektornak.
2. Jogszerűtlen törlesztési árfolyam: 2005 eleje óta becsléseink szerint több mint 4000 milliárd forintnyi devizahitel-törlesztőrészletet fizettek a devizahitelesek, amiből mintegy 60 milliárd forint visszajárhat nekik. A nem lakáscélú hitel
Ez egy részletkérdés az ügyben.
Két nagy összegű téma van, árfolyamveszteség, és a kamatmarzsok megemelése.
Szóval ezzel se meg nem oldódik semmi, se a végső mentésre nem lehet belőle következtetni.
A "végső mentésnél" a fránya matek a problémás a 2 nagy összegű lényegi témánál.
Hiába csűrik a jogi témákat. Akkora összegek lennének ha ezeket bankokra terhelnék megrogyna a bankrendszer. Ez behatárolja a lehetőségeket.
Persze ettől még a bíróság dönthet máshogy ezekben az ügyekben de akkor gáz van. :)
"Mindez azt jelenti, hogy folyósításkor - amikor vételi árfolyamot alkalmaztak - ők nyernek majd"
???? :) Ez egy számomra igen meglepő gondolat.
Azzal, hogy folyósításnál vételit alkalmaztak szintén kerestek. Kb mintha azt mondaná a cikk írója , hogy ha a bank vesz chf-et a saját maga által megszabott vételin akkor azon veszít. Pedig nem.
Ez nem így működik, működött vsz, vagy nagyon el kell szégyellnem magam ha ezt rosszul tudom. :)
Szerintem folyósításkor és törlesztéskor is keresett a váltáson a bank.
Így is van! Ihajj, csuhajj, sose halunk meg! :-)
Megtartottam, 1/8 pakk méret, nem vészes.
a legnagyobb ge--ség volt a bankok részéről. Nem volt mögöttes deviza ez 100%, de ezt egyelőre nem tudták (akarták) bizonyítani, dehogy még az átváltáson is szakítottak plusz kamat (bank nyeresége-teljesen jogos) ÉÉS!! ügyviteli költség (nálam havi 20 CHF) szóval egy szó mint száz, nem kaptak semmi büntetést. Hiába sírnak, fidesz sem vágott oda annyira amennyire mondják.. nincs itt semmi forradalom kérem
800-nál belecsíptem.
Nem adják be, szerintem folytatódni fog a vásárlás.
rengeteg munka a bankoknak....a hiteleseknek havi 1,3-1,5 kg hús, vagy pár L tej ára....
Már jópár éve MNB árfolyammal számolnak a lakáshitelesek törlesztéseinél a bankok.