ezek közül oxy-t ismerem fundásan, az erös cég és még mindig alulértékelt
ezek közül oxy-t ismerem fundásan, az erös cég és még mindig alulértékelt
Hasonlóak:
ALK 99,41
CYT 99,65
OXY 99,83
SRE 100,05
MGA 101,67
Exxon Mobil Corporation(NYSE:XOM) és McDonald's Corporation(NYSE:MCD) is ismét 100 dollár fölött járnak, 110 még nem volt meg nekik, 102-103 már igen.
kösz :)
bbry közben erősen megindult
teslat stop nélkül tartom már gyj előtti nap óta, kiülve a rést, annak betöltését....
Azért raktam oda mert a gyj utáni pozitív árfolyamreakció után már kényszerűségből be akartam rakni valahová hogy mindenképpen megmaraadjon ez a nyereség is, valszeg rosszul határoztam meg a szintet, de ha esetleg korrekciózna egyet akkor lehet hogy visszaveszem. KBC 28,9-re rakta a STOP-ot, ez nekem elfogadhatatlan mert 28,5-ön vettem meg, emelkedett azóta sokat, semmiképp nem akartam végignézni a nyerő elolvadását egy esetleges negatív piaci hangulat vagy bármi más okból történő esés esetén.
Nem sokkal több most sem, 7,85.
Szép nyerő volt ez is :)
ampe-böl kiszálltam, gyj nagyon nem tetszett, egyelöre a 7,8-as kiszállónak nem örülök, mert eléggé veszik
Grat.
Hogyhogy oda raktad a stoppot? Ahogy elnézem 3 napja épp csak e szint felett zárt, várható volt h beleköt.
Most nézem hogy 2 napja a HPQ pozim kistoppolódott 33.55 USD-n.
28,5-ről szép volt így is, meglátjuk mi lesz, ez a baj a stoppal hogy kiüt aztán megy tovább a vonat, sajnos most is erre számítok, de legalább szép nyerőben zártam.
Minimális nyerővel adtam el, gyakorlatilag a nullvédő zárta, pedig megvolt 32 $-nál is. Nem gondoltam, hogy ennyire visszaadják.
Sajna nem vettem vissza...
csak TA alapon hiper bullos sztem: http://www.marketwatch.com/investing/stock/ASPX