" Minden zárva...így is szép"
Grat! ;-)
"telhetetlen vóóóók "
Nagyon helyes! :-))
" Minden zárva...így is szép"
Grat! ;-)
"telhetetlen vóóóók "
Nagyon helyes! :-))
Az igazi csapás a hitelezésre csak most jön
2014.05.26. 11:58
Már éppen beindulna a lakáshitelezés, amikor jön a jegybank és új szabályokat vezet be. Akár nagyobb tétben is fogadnánk arra, hogy a hatás nem marad majd el. Széles lakossági réteg teljesen kiszorul majd a hitelpiacról. A minimálbéren bejelentettekről van szó.
Egyes szja-bevallásokon alapuló becslés szerint a milliót is felülmúlhatja a minimálbéren foglalkoztatottak száma a durván 4,5 millió adózóból. Ez valószínűleg túlzás, de az biztos, hogy több százezer munkavállalóról van szó. Ők azok, a jövőben esélyük sem lesz arra, hogy hitelhez jussanak, feltéve, hogy hatályba lépnek majd azok az új szabályok, amelyekről a minap számoltak be egy hitelezési konferencián. Egyszerűen nem lesz annyi törvényesen igazolt jövedelmük, amelyre – a KSH által közzétett megélhetési számokat is figyelembe véve – lehet majd hitelt folyósítani. Persze sok függ attól, hol is húzzák majd meg az összeghatárokat.
Minden zárva...így is szép, de annyira mégsem...telhetetlen vóóóók :)))))
Rossz híreket kaptak a bankok a kormánytól és az MNB-től
2014. május 27. 15:57
Bár a számok még nem véglegesek, mintegy 30%-kal csökkentheti az új lakossági hitelkihelyezést az MNB által tervezett jövedelemarányos törlesztőrészlet (PTI) szabályozás, letörve és elodázva a trendfordulót - mondta Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára a Magyar Lízingszövetség közgyűlése előtt elhangzott előadásában. Szavaiból kiderült: a kormány 2016 előtt nem lát lehetőséget arra, hogy együttműködésért cserébe kedvezményt adjon a hitelintézeteknek a bankadóból. A pozitív adóslista kötelező tétele legalább úgy tűnik, sínen van.
Kicsit fáradósnak, legörbülősnek tűnik.
Igaz, adni sem adják igazán, szóval ki tudja...
Nagy dilemma...innen már nem menne feljebb??? A forgalom azt mondja nekem, h megálló van....
én viszont eladtam. nem bírom idegekkel ezt a csúcsonjárást. minden az egekben, lassan megszédülünk.
érdekesen mozog otp.. osztalék után 650re állították be..
valami van a levegőben..osztalék után lemegy és esetleg utána jelent be csányi valami huncutot..
Sc most nem lesz ,oszti után vágás van ,talán a Moliból kilépők ..
Te még egy tépést vársz? Telhetetlen vagy.
Ja, jól teszed... :-D
Egyébként ha kicsit meghúzzák, lehet, hogy tényleg beindul egy sc.
Ui: 790-en azért csak csíptem egy kicsit, nem hagyott nyugodni, hátha megtépik ma... ;-)
Gondolom amíg nincs egy erős megrántás, aztán short kiütések addig nem is fog menni!
Sorban állás ma sincs,ennél többet vártam a mai indulásnál
Óvatosan,nem sokáig.. görög bomba lassan megint meggyújtva !