én viszont eladtam. nem bírom idegekkel ezt a csúcsonjárást. minden az egekben, lassan megszédülünk.
én viszont eladtam. nem bírom idegekkel ezt a csúcsonjárást. minden az egekben, lassan megszédülünk.
érdekesen mozog otp.. osztalék után 650re állították be..
valami van a levegőben..osztalék után lemegy és esetleg utána jelent be csányi valami huncutot..
Sc most nem lesz ,oszti után vágás van ,talán a Moliból kilépők ..
Te még egy tépést vársz? Telhetetlen vagy.
Ja, jól teszed... :-D
Egyébként ha kicsit meghúzzák, lehet, hogy tényleg beindul egy sc.
Ui: 790-en azért csak csíptem egy kicsit, nem hagyott nyugodni, hátha megtépik ma... ;-)
Gondolom amíg nincs egy erős megrántás, aztán short kiütések addig nem is fog menni!
Sorban állás ma sincs,ennél többet vártam a mai indulásnál
Óvatosan,nem sokáig.. görög bomba lassan megint meggyújtva !
Be hát! :-)
Lehet itt fikázni a forgalmat, vagy bármit, de tény, hogy egyelőre megy, és megy, érdekes.
Mondjuk tudjuk már az érdekes eseményekről, hogy előbb-utóbb valakivel kifizettetik a számlát. Remélem én nem leszek a listán... :-)
nagypobb rusht vártam mára. most 830, azt hittem eddigre a kilencszázzal hadakozunk :D
Kíváncsi vagyok, h Sanya bá lukát betölti-e ma?!?!!?
Vállalatok » Pénzügy
Bezáratják az ukrán bankokat Krímben
MTI
2014. május 26. 10:59
Az orosz központi bank (CBR) hétfői tájékoztatása szerint betiltották az összes ukrajnai bank működését a Krím félszigeten.
Ne itt, sírva kérlek, hogy ne itt! Van erre megfelelő topik.
Köszönöm szépen.
---
Elég gyenge a forgalom, nincs mozgás, olyan kivárós. A mai napom tökölős, de ha így és itt marad, akkor nem biztos, hogy csak az osztalékért visszaveszem, amiket a napokban eladtam. Hogy nincs egy rohadt visszateszt, ez azért nem sportszerű... :-)
Olyasmire számítanék mint legvalószínűbb, hogy amíg nem megy le önkormányzati addig megy majd a keménykedés így megmutatjuk, úgy megmentjük , hogy attól koldulunk. :)
Persze nyaralás közben csak light verzióban ősszel választás előtt kicsit keményebben.
Aztán önkormányzati után meglehet egyezség majd bankokkal amiben lesz pofon de konszolidáltra számítok.
Szép fokozatosan pedig ezekben a kényes témákban a szájkosarat fel kell rakni kutyákra. Mert ez logikus gazdaságilag ebben a ciklusban, és most politikailag is belefér .
Persze ez nem fog menni egyik napról a másikra ha így is lesz, csak úgy szép lassan évek alatt, különösebb orvosi végzettség nélkül szemlélve egy emberöltő kevés hozzá. :)
Tőzsdének a jelei is elegendőek lennének. Azt nem kell kivárni szerencsére míg teljesen átmegy épeszűbe mert az hosszú kezelés, komoly szakembereknek. :)
Orkban soha senkivel nem békél...látod, még Junckerbe is belerúg...aki a csapatában vesztes, azt is kiradírozza pl. Németh Szilárd....ilyen a jelleme, nem lehet rajta változtatni....neki 28 % 55 %-a, azaz a szavazásra jogosulak 14-15% os támogatása az eu választáson hatalmas siker....még szerencse, hogy jogász és nem matematikus....nem fog ez a bankokkal se békülni...
Ha netán egyik ilyen jóság sem jönne el akkor pedzegetjük tovább itt ezt a dagonya nyomorúságot. :)
Szóval röviden ahogy írtad kiszámíthatatlan de azért felre nagyobb esélyt látok messzebb nézve kicsit.
Egyetlen dolog ami ebben igazán zavar, hogy nagyon elszakadt usa , és még dax többi indextől. Ez így baromira bekavar abba, ha ott esés akkor itt mik a reakciók.