Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

http://www.portfolio.h…

#703888 banyaiz

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/mi_legyen_a_devizahitelesekkel_a_valasz_megerkezett.10.199208-2.html

ezt nézegettem még , érdekesek ezek a statisztikák.

Már csak olyan szempontból is, hogy mennyire fontos kérdések lebegnek. Magáncsőd? Dev hiteles mentés részletei árf gáttal, forintosítással stb? , mit kezdjünk a teljesen bedöglött hitelekkel végtelenített kilakoltatási moratórium? :) stb stb.

Csak a grafikonokat megnézve amikben véleményt kértek mindegyik olyan kérdés amit lebegtetni így és ennyi ideig az emberiség elleni bűn kategória, nem is gazdasági hiba vsz. :)

Talán majd ősszel vmi válasz lesz rá részben.

Re: nincs cím

#703887 banyaiz Előzmény: #703886

Ha bejön a tavalyi osztalék előtti forgatókönyv ismét akkor kedden lesz a csúcson oszt előtt. Tavaly utolsó napokban megtépegették azért emlékeim szerint, kivéve legutolsó napon akkor már esett inkább. Talán elmegy 5 k-ig, de aztán lehet, hogy addig se.

Nekem úgy tűnik, mintha …

#703886 picirigo

Nekem úgy tűnik, mintha tudatos vásárlás folyna...nem ész nélkül veszik, megvárják amíg a könyv feltöltődik...

#703885 banyaiz Előzmény: #703883

jaja én is így emlékeztem, de közben megnéztem ezt is.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/igy_fizet_osztalekot_az_otp.5.199311.html

Erre az elemzői várakozásra csak azt tudom mondani így legyen. Következő 3 évben felmegy az osztalék 300 közelébe, szép is lenne , ha így alakulna. :)

Komoly eredménybővülés mellett.

Jó a terv. Csak jó lenne ha szólnának a cégeken belül azoknak akik pénzt is mozgatnak nem csak elemeznek, hogy meg kellene venni a papírt. :) Mert anélkül jól hangzik , csak már kezdem unni, hogy ilyen baromi jó olyan baromi jó várakozások csak éppen nem látszik az árfolyamon.

#703883 Euroman Előzmény: #703880

szerda zárásig kell tartani osztalékért....ez olyan 95 % biztos.....csütörtöktől osztalék nélkül megy

#703880 banyaiz Előzmény: #703774

Tavaly emlékeim szerint t-2. napon volt 5300 körül, t-1 napon már esegetett vmit de tököm tudja mennyit 5200-300 között kínlódott, és aztán szelvényvágás után lenézegetett 5 k környékére stb.

Aztán jött Cs. papa féle műsor.

Kíváncsi vagyok meddig tud menni oszt előtt jöv csütörtökön forog oszt nélkül ha jól emlékszem, vagy szerdán nem is tudom. Mindegy is nekem úgyis felveszem. De előtte meddig megy és utána megtartják e 200 napos felett végre.

Ilyen huncutságokról, hogy eu-s balhé előtti szintek buxban, és otp-ben, komoly vételek , felülteljesítés és a többi nem is szólva. :)

#703840 picirigo Előzmény: #703837

Én már jó kis pluszban vagyok, de általában ilyenkor szoktam Sz@rul dönteni, elkapkodni....

Az a helyzet, h ezt az emelkedést én is nehezen tudnám az osztalék hisztivel magyarázni, de ez oti, itt bármi megtörténhet!

Egy biztos, eddig annyit látni, h minden kisebb esést megvesznek!!!

#703837 Janicroft Előzmény: #703832

Nekem még a full pakkom megvan tavaly nyárról, Csányi eladások előttről, de mivel hígítottam picit, most már pluszban jár az egész pakk. Itt kellene eldöntenem hogy minimális nyereséggel eldobom-e az egészet vagy várok, de úgy döntöttem várok mert nem véletlen ez a napok óta tartó emelkedés szerintem. Utóbbi 1 évben kígyót-békát rákiabáltak az OTP-re és ,meg tudták indokolni miért nem követi le a régiós bankok szárnyalását, erre most nagy hirtelen megindul felfele, magasabb forgalommal. Több mint gyanús számomra.

#703830 taresz Előzmény: #703822

Nekem még meg van a 4660-ról beszerzett. Novemberi asszem. :) Azóta be sem léptem kbc-hez.

#703829 Csusza Előzmény: #703826

Itt kérem bármi lehet, ez az otp, én már nem dumálok bele. :-)

(Püt vettem, válaszoltam.)