Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#703840 picirigo Előzmény: #703837

Én már jó kis pluszban vagyok, de általában ilyenkor szoktam Sz@rul dönteni, elkapkodni....

Az a helyzet, h ezt az emelkedést én is nehezen tudnám az osztalék hisztivel magyarázni, de ez oti, itt bármi megtörténhet!

Egy biztos, eddig annyit látni, h minden kisebb esést megvesznek!!!

#703837 Janicroft Előzmény: #703832

Nekem még a full pakkom megvan tavaly nyárról, Csányi eladások előttről, de mivel hígítottam picit, most már pluszban jár az egész pakk. Itt kellene eldöntenem hogy minimális nyereséggel eldobom-e az egészet vagy várok, de úgy döntöttem várok mert nem véletlen ez a napok óta tartó emelkedés szerintem. Utóbbi 1 évben kígyót-békát rákiabáltak az OTP-re és ,meg tudták indokolni miért nem követi le a régiós bankok szárnyalását, erre most nagy hirtelen megindul felfele, magasabb forgalommal. Több mint gyanús számomra.

#703830 taresz Előzmény: #703822

Nekem még meg van a 4660-ról beszerzett. Novemberi asszem. :) Azóta be sem léptem kbc-hez.

#703829 Csusza Előzmény: #703826

Itt kérem bármi lehet, ez az otp, én már nem dumálok bele. :-)

(Püt vettem, válaszoltam.)

#703822 Csusza Előzmény: #703811

Hazaértem, látom közben elment a teljes pakkom 74x-es átlaggal.

Teljesen jó, elégedett vagyok ezzel a körrel is. Mondjuk ha holnap tovább tépik, akkor azért ezt még átgondolom... :-)

Meddig ülsz még rajta??? Nehogy véletlenül befektető legyél! ;-)

#703811 picirigo Előzmény: #703806

Mennyin adtad el???? Csak mert én még tartom a full pakkomat....tudjam már a célárat is :)!!!

#703806 matgab Előzmény: #703804

Tudom, hogy itt ez egy kicsit off, de a PKO-nak ugyanolyan egész napos vízszintes vonalon történő mozgás utáni kitörése volt, mint anno, amikor 2009-ben az OTP 1290-en volt... (Csak én akkor hülye módon eladtam minden OTP-et... :-( )

#703788 Csusza Előzmény: #703785

lemaradaml = lemaradtam Elnézést.

Igen, szerintem is van rosszabb. Kis papírokkal nem foglalkozom, de tudom, hogy azokkal lehet igazán beragadni, talán örökre.

Lépek, remélem nem lesz nagy meglepi, mire visszaérek. Stopot persze raktam a cucc alá.

#703785 matgab Előzmény: #703783

én is így gondolom, de kérdezzen rá az Estar topikban, hogy beragadni volt-e rosszabb, vagy az emelkedésből kimaradni...

#703783 Csusza Előzmény: #703782

"...a beragadásnál egy rosszabb van..."

Na, innentől már nem igaz, bármit is írsz. :-)

Amúgy komolyan gondolom. Mozgás mindig van, mindig lesz, lehet is vele keresni (nem magamra gondolok) nincs olyan, hogy "lemaradaml" valamiről.

Egy beragadt pozi vagy a kapkodás sokkal nagyobb baj.

Szerintem.