Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

milliárd köszönetem, már…

#703670 DiamondB

milliárd köszönetem, már fel is épült a stratégiám :D Tehát nem látni mi lesz, és ettől délután mindenki kiborul :P

Lehet keresek egy meteorológiai fórumot, rákérdezek az időre és ott elmondanak precizen mindent kristáőlygömbből az Otiról. :D Mondjuk aki meteorológusban bízik, az politikusban is bízhat annyi erővel.

Re: nincs cím

#703669 Camilla2 Előzmény: #703668

Felhős az ég ,kissé szemerkél,látási távolság közepes, de délutánra kiborul az ég kis napsütéssel :-)

#703665 matgab Előzmény: #703663

pluszban zárunk?

Ha már mindenki eladta és a beszállót várja, akkor szokott egy jót rallizni...

#703663 Csusza Előzmény: #703661

A nőt vagy a tetőn eladást? Változatlanul mindkettőre nyitott vagyok.

:-)

Kis korit szeretnék, mondjuk 450-ig, ott már venném újra.

Ha tovább megy, akkor meg hozzányúlok a fél éve érlelt csomaghoz.

Szerk.: Egyre inkább úgy néz ki, mint ami tovább akar menni. Add el most!!! :-D

#703661 picirigo Előzmény: #703659

Hááát, ez a beteljesületlen vágy :D:D:D:D!!! Ha minden jól megy, ma megint megpróbálhatod!

#703659 Csusza Előzmény: #703655

A vágyakat csak hagyjuk!

Ha tegnap nem a vágyaimmal foglalkozom, és nem azt a szemüveges, fehér nadrágos nőt cserkészem körbe, akit a boltban vettem észre -és csak azért vettem tök feleslegesen almát, hogy a közelében sündöröghessek-, akkor simán hazaértem volna zárásra, és eladtam volna tetőn a pakkot...

#703653 Csusza Előzmény: #703646

Persze, hogy olvassák, tudom, broki ismerős is mondta. Bár a nagyok fórumok alapján tuti, hogy semmit sem csinálnak, de egy unatkozó broki veszélyes lehet.

Egyelőre úgy tűnik, hogy nem engedik vissza, lehet, hogy csak megpihen.

#703643 Camilla2 Előzmény: #703642

Az E-Starnal megtanultam a "fák nem nőnek az égig" ..... lesz még beszálló oszti elött

#703641 Csusza Előzmény: #703638

Valaki a stopjaimra vágyott, azért mentek le, hiba volt beírnom. :-D

Persze elvették, tehát most én is új beszállót várok. Kicsit bosszant a 30 pont, amit bent hagytam, de így is jó persze.

#703636 Camilla2 Előzmény: #703630

K. , lehet igazatok van, Daxli is esés után megy felfelé, meglátjuk, max 6oo nál visszeveszem ugyanott vagyok,de ez már zsebben van :-))