Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#703643 Camilla2 Előzmény: #703642

Az E-Starnal megtanultam a "fák nem nőnek az égig" ..... lesz még beszálló oszti elött

#703641 Csusza Előzmény: #703638

Valaki a stopjaimra vágyott, azért mentek le, hiba volt beírnom. :-D

Persze elvették, tehát most én is új beszállót várok. Kicsit bosszant a 30 pont, amit bent hagytam, de így is jó persze.

#703636 Camilla2 Előzmény: #703630

K. , lehet igazatok van, Daxli is esés után megy felfelé, meglátjuk, max 6oo nál visszeveszem ugyanott vagyok,de ez már zsebben van :-))

Köszönöm szépen. Most má…

#703624 DiamondB

Köszönöm szépen. Most már ezt is figyelgetni kell, úgy látom. Ha megfeleltetés után, osztalékfizetés előtt eladom, attól még megkapom az osztalékot? Tudom, amatőr kérdések, de még sosem foglalkoztam direkte az osztalék lootolásával :D

oszt? :D

#703622 DiamondB

hanyadikán fizet osztalékot és mikor van a megfeleltetés? egy héttel előtte, tudom, t-8, t-5, de nekem a dátumok kellenének.

#703591 Camilla2 Előzmény: #703583

Jó ,de ezek között lehet short nyitás is,du valószinű long volt , de a végén szintén volt 2 nagy,hogy azok mik voltak .... ,nem tudom

#703583 Csusza Előzmény: #703577

Kösz. Akkor viszont valami tényleg lehet a háttérben. Valakik esetleg már előre shoppingolnak. Persze nem tudják, mi fog történni, Isten ments :-), csak úgy véletlenül veszik...