Szép munka volt, gratulálok!
Enyéimen stop 600 alatt, még nem csapták ki...
Szép munka volt, gratulálok!
Enyéimen stop 600 alatt, még nem csapták ki...
Köszönöm szépen. Most már ezt is figyelgetni kell, úgy látom. Ha megfeleltetés után, osztalékfizetés előtt eladom, attól még megkapom az osztalékot? Tudom, amatőr kérdések, de még sosem foglalkoztam direkte az osztalék lootolásával :D
Ibiza linkelte, azt adom be neked:
http://www.elemzeskozpont.hu/kozgyulesek-es-osztalekfizetesek-bet-en
hanyadikán fizet osztalékot és mikor van a megfeleltetés? egy héttel előtte, tudom, t-8, t-5, de nekem a dátumok kellenének.
Bizony jók azok ,sokszor segitett ,bár ide még nem irtam ilyet :-))
Jó ,de ezek között lehet short nyitás is,du valószinű long volt , de a végén szintén volt 2 nagy,hogy azok mik voltak .... ,nem tudom
Kösz. Akkor viszont valami tényleg lehet a háttérben. Valakik esetleg már előre shoppingolnak. Persze nem tudják, mi fog történni, Isten ments :-), csak úgy véletlenül veszik...
Köszönjük.
Nem is értettem, hogy 25 milliárdos forgalommal hogyan mehetett csak ennyit. De akkor nem gondolkozom rajta tovább.
Nem lehet, hogy valami brutális fix kötés is benne van a forgalomban?
Ez a ~6 milliárd amúgy reális, és nem is rossz, de nem is brutál. Tartom, hogy kb eddig ment ebben a menetben.
http://bet.hu/topmenu/kereskedesi_adatok/azonnali_piac/reszvenyek
A Random adatai rosszak!
Ebben a percben estem gép elé, látom céláramat elérte. Persze másodpercek híján nem sikerült még záróban adnom. Fú, de mérges vagyok, grrr...
Amúgy mennyi lett a záró? Illetve afterben mi van a könyvben? Adnák vagy vennék? Kösz.
Szerk.: Most nézem a forgalmat. Záró nélkül 25 milliárd??? Az brutális.
Du szép lett ,forgalomban is, még mindig tartom 437o-ről, holnap majd meglátom,kezd forró lenni :-)
Szép a forgalom. Mint ha alapok vennének a felminősítés miatt.
Na, nemsokára talán megint nekimegy a 600-nak. Bár ez a forgalom eddig igen satnya...
Egyelőre nagyon tartják, nem engedik. Viszont nyugat gyenge, de ha javul a hangulat, egy kis sc felvihetné 630-650-ig. Szerintem onnan lenne egészséges egy kis vissza, kis oldalazás.
Persze figyelni kell, nehogy a 600-ról már leforduljon, mert az is benne van. Emiatt beraktam két szűk stopot, talán nem szedik ki feleslegesen.