Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Köszönöm szépen. Most má…

#703624 DiamondB

Köszönöm szépen. Most már ezt is figyelgetni kell, úgy látom. Ha megfeleltetés után, osztalékfizetés előtt eladom, attól még megkapom az osztalékot? Tudom, amatőr kérdések, de még sosem foglalkoztam direkte az osztalék lootolásával :D

oszt? :D

#703622 DiamondB

hanyadikán fizet osztalékot és mikor van a megfeleltetés? egy héttel előtte, tudom, t-8, t-5, de nekem a dátumok kellenének.

Re: nincs cím

#703591 Camilla2 Előzmény: #703583

Jó ,de ezek között lehet short nyitás is,du valószinű long volt , de a végén szintén volt 2 nagy,hogy azok mik voltak .... ,nem tudom

#703583 Csusza Előzmény: #703577

Kösz. Akkor viszont valami tényleg lehet a háttérben. Valakik esetleg már előre shoppingolnak. Persze nem tudják, mi fog történni, Isten ments :-), csak úgy véletlenül veszik...

#703575 Csusza Előzmény: #703574

Köszönjük.

Nem is értettem, hogy 25 milliárdos forgalommal hogyan mehetett csak ennyit. De akkor nem gondolkozom rajta tovább.

Nem lehet, hogy valami brutális fix kötés is benne van a forgalomban?

Ez a ~6 milliárd amúgy reális, és nem is rossz, de nem is brutál. Tartom, hogy kb eddig ment ebben a menetben.

#703570 Csusza Előzmény: #703565

Ebben a percben estem gép elé, látom céláramat elérte. Persze másodpercek híján nem sikerült még záróban adnom. Fú, de mérges vagyok, grrr...

Amúgy mennyi lett a záró? Illetve afterben mi van a könyvben? Adnák vagy vennék? Kösz.

Szerk.: Most nézem a forgalmat. Záró nélkül 25 milliárd??? Az brutális.

#703568 Camilla2 Előzmény: #703565

Du szép lett ,forgalomban is, még mindig tartom 437o-ről, holnap majd meglátom,kezd forró lenni :-)

#703530 Csusza Előzmény: #703508

Na, nemsokára talán megint nekimegy a 600-nak. Bár ez a forgalom eddig igen satnya...

#703509 Csusza Előzmény: #703485

Egyelőre nagyon tartják, nem engedik. Viszont nyugat gyenge, de ha javul a hangulat, egy kis sc felvihetné 630-650-ig. Szerintem onnan lenne egészséges egy kis vissza, kis oldalazás.

Persze figyelni kell, nehogy a 600-ról már leforduljon, mert az is benne van. Emiatt beraktam két szűk stopot, talán nem szedik ki feleslegesen.