szóval te vagy ságváriendre..32 neved van..,)
És te miért egy szigetet? Gondolom Te sem vagy sziget :D
:D
leírtam már többször, hogy 2008ban nehéz volt reggelni pfre.
Minden foglalt volt, nem regisztrálták be, egy hónapot vártál és még mindig nem.
Aztán minden ami eszembe jutott nyomtam ami ékezet nélküli és rövid. Erre jött reg. ez maradt.
Spermától sem kérdik meg miért Ő ért be elsőnek a többmillió közül. lehet fiú, vagy lány. Tök mindegy, Ő nyert! :D
Ennyi. :D
Bár macika szerint több nevem van: Koi, marsi, marsika, blogos, trend energy, whoami, manóka, sapkás, kamus, újságos, bódés, útvakaró meg egyebek :D
emlékeztető Hathornak.
"kb ezerszer leírtam TP szintjeimet.. erős minden 250..kicsit a 350.. pszichés szint az 500..a 650 az kemény..de innen 75%, hogy elmegy 950ig..de már vonzza és belekarcol a kerek ezerbe.
Ha ezeken a szinteken simán átmegy akkor az komoly jelzés az irányra..
Ezek a szintjeim..de érdemes alá is rakni vételt..mert soxor szándékosan átlökik..és kiveszik a stopokat...
a 250 alatt van még a 180..itt rendszerint nagyon erős vétel kerekedik..a lényeg 250 felett zárjon..
500alatt általában eladom..és 550felett visszaveszem inkább(mert innen már elmegy 650ig) ..mert 500ról 2-3x visszapattan 350-250ig.."
tényleg te miért női nevet választottál?
megint ingatlanügynökösködsz.. tudom nem megy elsőre sőt másodikra sem..de olvasgass.. 500felett elment 580 ig..de a fontos az a 650..de hát mit várok egy vigéctől :D
Ez most felejtős,de egyet értek és azt gondolom az egyetlen esély az Opapa felminősitáse
Hol van már a by Ibiza tuti tipp?
500ellnállás fölötte repülhet?
mester. ne okozzon csalódást! :D
A mai napot még megtippelni sem merném...20forintos sávba szűkült,hamarosan mozdulnia kell...
minden tény ismert..lebegtetve van egy akvizíció..mármint otp bevásárlás..ha bejelentik esik az ár általában..
Az ország átminősítése az egyetlen esély..mert bármelyik minősítőnél bóvli vagyunk akkor a nagy alapok nem vásárolhatnak..és a forgalmat ők adták régen is.
ezt már láttuk 500felett nagy pakkok repkednek, nagy a forgalom..utána 350ig lecsorgás..sőt 180ig..
Valami készülődik ,nagyon toporog és a forgalom is gyenge.
jót tenne egy 100pontos visszateszt..kiesnének a hollámlovasok..látszódna a valódi irány..
Nem vagy túl Pesszim Pista a 4800-zal. :-)
Én most 4630-4650-ig látom, onnan pihenhetne egyet. Utána mehetne tovább vagy újra csak 4650-ig, vagy ha azon át, akkor már elszaladhatna 5000-5200-ig, az viszont most falnak tűnik.
Ui: Ja, az egész okoskodásom persz egy marhaság, mert pikk-pakk borulhat az egész. De azért csak leírtam, hogy megmaradjon, érdekel, mi lesz belőle... :-)
Vigyázz,annak egy része short nyitás volt.. ha nem jön rossz hir ez jó, napokban várható egy combos SC ,még mindig tartom
szép volt a forgalom tegnap --> 4800 ra várom első körben
Már igy is sokat adtam nekik :-)) .. az,h nem volt felrántás,csak megerősitett a tartásban,egyenlőre tartom
Szerintem is lesz még az osztalék előtt,keresem most én is a tetőt :-)),de kérdés megéri -e eldobni és visszavenni,duplán tejelni a brokiknak ?
" 650-re jó lenne felszúrna."
Én 630-hoz várom, ott adnám is el.
"marha sokan beshortolták "
Szerintem még nem, de lehet, hogy rosszul sejtem.