jót tenne egy 100pontos visszateszt..kiesnének a hollámlovasok..látszódna a valódi irány..
jót tenne egy 100pontos visszateszt..kiesnének a hollámlovasok..látszódna a valódi irány..
Nem vagy túl Pesszim Pista a 4800-zal. :-)
Én most 4630-4650-ig látom, onnan pihenhetne egyet. Utána mehetne tovább vagy újra csak 4650-ig, vagy ha azon át, akkor már elszaladhatna 5000-5200-ig, az viszont most falnak tűnik.
Ui: Ja, az egész okoskodásom persz egy marhaság, mert pikk-pakk borulhat az egész. De azért csak leírtam, hogy megmaradjon, érdekel, mi lesz belőle... :-)
Vigyázz,annak egy része short nyitás volt.. ha nem jön rossz hir ez jó, napokban várható egy combos SC ,még mindig tartom
szép volt a forgalom tegnap --> 4800 ra várom első körben
Már igy is sokat adtam nekik :-)) .. az,h nem volt felrántás,csak megerősitett a tartásban,egyenlőre tartom
Szerintem is lesz még az osztalék előtt,keresem most én is a tetőt :-)),de kérdés megéri -e eldobni és visszavenni,duplán tejelni a brokiknak ?
" 650-re jó lenne felszúrna."
Én 630-hoz várom, ott adnám is el.
"marha sokan beshortolták "
Szerintem még nem, de lehet, hogy rosszul sejtem.
650-re jó lenne felszúrna...vsz marha sokan beshortolták
Lesz még itt visszateszt szerintem, akkor lehet majd csipegetni. Nekem is kell még vennem.
Szép,én még mindig tartom a pénteki full csomagot , a stoppot meg csúsztatom feljebb.
mára már nem volt bent a vételi stopom...utána megindult..oszt dafke nem vettem..el voltam foglalva dax longgal..meg volt összesen vagy 10 megbízásom..
:-))
Forgalom nem olyan rossz, és ha ugyanígy veszik, akkor nap végére jó is lehet. 630-ig jó lenne elszaladni...
No végre, van stoki, megtudom osztani a baromságaimat mással is :)))!
Forgalmat figyelem, ez most kulcsfontosságú lehet!
kb ezerszer leírtam TP szintjeimet.. erős minden 250..kicsit a 350.. pszichés szint az 500..a 650 az kemény..de innen 75%, hogy elmegy 950ig..de már vonzza és belekarcol a kerek ezerbe.
Ha ezeken a szinteken simán átmegy akkor az komoly jelzés az irányra..
Ezek a szintjeim..de érdemes alá is rakni vételt..mert soxor szándékosan átlökik..és kiveszik a stopokat...
a 250 alatt van még a 180..itt rendszerint nagyon erős vétel kerekedik..a lényeg 250 felett zárjon..
500alatt általában eladom..és 550felett visszaveszem inkább(mert innen már elmegy 650ig) ..mert 500ról 2-3x visszapattan 350-250ig..
:) akkor nekem is elment..Jászberényben volt dolgom beraaktam 90alá..
28-a a megfeleltetés, addig bőven vissza fogom venni.
Néhányszor... :-)
Osztalékot mindenképpen akarok, most jól fizet.