380-400között bent állok még, nem akarják elvinni..
büdös? :D
380-400között bent állok még, nem akarják elvinni..
büdös? :D
kösz akkor, jó helyre ment ,-)
Ezt a 350es nyakvonal építést be kéne fejezni ám! nem jó az nekem.
tegnap aktiválódott ám pár shortom....szerintem pont te vetted meg tőlem némelyiket :-))
mikor ráadtál.
de ma nyitottam vissza... tegnap temetésen voltam....muszáj volt elmenni....Stop ot is be kellett rakni.
No...nézzük hogy alakul az esés ?
200ra kitágították a KT az édesek a jobb vállra :D
jó lehetőség adni, ha nem emelkedünk esetleg.
Okosan kikaptam a stopot is :D
Sejtettem :D
Sajna nem álltam be előre adni, gondoltam jó az ami van, most meg nem viszik el egyelőre amit adnék.
Hátha
Épp most szurkapiszkálnak, úgy, hogy 60 pötty van a vétel/eladás között...
Valami fej-váll szerű van, ha jól látom ,-)
260-280közötti szintet ha letörjük, csumi van.
http://postimg.org/image/p9fe4407d/
na persze ezt várjuk.
Stopot kiszedjük, nehogy turka piszka legyen érte jobb váll tető felszurással : D
OTP gyorstól nem csak én nem ájultam el, más sem.
Márciusban 34,2%-kal emelkedett az építőipari termelés volumene, Építőipar, 2014. március
Márciusban az építőipar termelése mind kiigazítatlan adatok szerint, mind munkanaptényezővel kiigazítva 34,2%-kal volt magasabb az egy évvel korábbinál. Mindkét építményfőcsoport termelése emelkedett: az épületeké 27,5, az egyéb építményeké 43,1%-kal. Az építőipar termelői árai 2014. I. negyedévében az előző év azonos időszakához viszonyítva 2,4%-kal emelkedtek. (2014.05.16.)
Ez a lényeg:
"A bank ugyanakkor megjegyzi, hogy ha a jelenlegi helyzet tovább eszkalálódik és a feltételezett konszolidáció nem következik be, akkor ez befolyásolja a bank középtávú várakozásait és teljesítményét, "aminek érdemi hatása lesz a cégértékre".
szvsz: Ukrajnában nem lesz háború, mert már van, de milyen? Elhúzódó gerilla háború.
Nem kellenek reguláris csapatok, van bőven önkéntes öngyilkos jelölt és fegyver muníció temérdek, idő pedig végtelen....ergo ezen a szinten oldalazunk ha még nem szálltunk ki.
No problem.
Előfordul az ilyesmi. :D
esetleg valaki tud könyvet berakni?
"..na meg a nemfizető adósok alakulását."
erre van az ingatlanfedezet..
OTP gyorsjelentése számomra további kockázatokat mutat. Utolsó bekezdést elég elolvasni. na meg a nemfizető adósok alakulását.
"Az OTP csoport az idei első negyedévben az elemzői várakozásoknál alacsonyabb, 5,864 milliárd forint konszolidált adózott nyereséget ért el, ami az előző év azonos időszaki eredménytől 48 százalékkal marad el, de több mint négyszerese - 317 százalékos növekedés - az előző negyedéves nyereségnek - közölte a társaság pénteki gyorsjelentésében a Budapesti Értéktőzsde honlapján.
A jelentés szerint a külföldi leánybankok eredmény-hozzájárulása az ukrán és orosz bankoknál elszenvedett veszteségek miatt éves összevetésben visszaesett, az előző negyedévhez képest azonban javult. Az OTP menedzsmentje a 2014. évi első negyedéves időszak zárásakor azt várta, hogy "a jelenlegi ukrán-orosz konfliktus viszonylag rövid távon rendeződik, és Ukrajna konszolidációs pályára lép".
A bank ugyanakkor megjegyzi, hogy ha a jelenlegi helyzet tovább eszkalálódik és a feltételezett konszolidáció nem következik be, akkor ez befolyásolja a bank középtávú várakozásait és teljesítményét, "aminek érdemi hatása lesz a cégértékre".
Kedves Kollégák!
Kérhetek 8.55 és 8.58kor egy hati könyvet?
Köszönöm előre is.
Itt a felminősítés: Románia már kettővel jobb Magyarországnál
2014. május 16. 08:26
A korábbi BB+ szintről BBB- szintre emelte Románia devizaadósságának besorolását a Standard and Poor's, ezzel befektetési kategóriába került a harmadik hitelminősítőnél is. Az új besoroláshoz rendelt kilátások stabilak. Ezzel Románia immár két hellyel van előrébb az S&P-nél, mint Magyarország.
Sziasztok
Egyelőre visszapattantunk az ellenállásról, ha holnap sem viszi át a bux ezt a 300-400-as zónát, akkor szerintem esélyes hogy nem is fogja ebben a körben. Kialakulóban van egy sáv is, ami a későbbiekben jól kereskedhető lehet még. Ukránok is mocorognak, talán az Otp gyj sem lesz túl fényes. Ezt ellensúlyozza a holnapi hatizárás. Meglátjuk.
Kösz!
Előbújtál Te is!
Már csak Rozsdáskilincs barátomat kell kirángatnom a barlangból. ,-)
Stopok elhelyezve. Ez már csak réses fel nyitással tud mínuszba kerülni