Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#703265 banyaiz Előzmény: #703246

A gyors megint a szokásos.

Ez a lényeg az elemzésből szerintem "olcsó az otp, de..... "

Ha a jövő az, hogy ezek az extra banki szopatások szépen lefaragásra kerülnek, egy bővülő régiós, és magyar gazdaság mellett, csökkenő céltartalékolás mellett hát ez a papír lesz a sztár vsz az alapoknál. Duplázódni fog az eredménye , és az árfolyama is.

Viszont ott a de, és a mikor. :)

Szóval a szokásos, olcsó ez de a kutya nem érdeklődik utána mert...... :)

Ez van.

#703248 Hathor Előzmény: #703233

"A múlt a TA.."

akkor minek nézegted a szintjeidet rajta? :D

Az, hogy januártól mit csinált március végéig OTP az a múlt, és elolvasni azt, mekkora forgalom volt. Jó könyv, de elmúlt.

#703246 Csusza Előzmény: #703226

Kösz! :-)

Nem lett ez rossz (sőt), persze lehet, hogy mégsem tetszik a többségnek. Én amellett vagyok, hogy erre nagyon szabadulni tőle nem fognak, de széttépni sem.

Maradunk az eredeti tervnél...

#703231 Hathor Előzmény: #703227

Na a múltat megkaptuk. Arra már nem kereskedünk. Mit hoz a jövő?

Bizonytalanságot ahogy olvasom!

Yo reggelt Magyarország, Yo reggelt Stocklandyard! ,-)

#703200 picirigo Előzmény: #703197

Nédd a!!! Ahhoz képest, h a mai cuccom volt 100 pötty pluszban is a záró F-a lett :)))

#703196 Ibiza Előzmény: #703190

nem a végjátákban kattant be hanem elötte volt egy leszúrás du-tán..csak nem láttam a kereskedést.

most látom az első áram is jó lett volna a 350.,..a 250es árra volt nagyobb megizásom

vettem, 380alatt ..az 50…

#703189 Ibiza

vettem, 380alatt ..az 500alatt eladottak helyett..nem vettem vissza az egészet..meglátjuk

sztem csányi szivárogtatott a negativ eredményről, hogy a 20mrdos erdménynek örülj mint majom a szerszámának.

#703186 Csusza Előzmény: #703181

Na látod, milyen kis dolgokon múlik a boldogság!

:-)))

Beraktam egy stopot igen szűkre, mert mennem kell.

#703167 matgab Előzmény: #703164

hetek óta ezt csinálja, mintha valaki kényszeresen venné, főleg délután... És mielőtt elérné a maradék részvény menyniségem beker árát, akkor kap egy kokit és visszaesik...

Sztem a gyorsig felmegy 4500-re és a gyors hatására visszaverik 4100-ig, és utána újra fel legalább ide...