Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#699756 Csusza Előzmény: #699750

Ez jó ötletnek tűnik, de gondolom ezt az adókedvezményt valami komolyabb kötelezettséggel együtt gondolják, szóval jó esetben is csak enyhítené a bankok további terheit. Gondolom...

#699755 banyaiz Előzmény: #699541

átlagban kb 10 év van még dev hitelek futamidejéből. Sok idő.

Egy kompromisszumos megállapodás időzítésére a ciklus eleje, első fele alkalmas politikailag. Gazdaságilag pedig 2 fő szempont van vsz. 1. minél előbb ez tisztába van rakva annál jobb. 2. A költségvetés mikor tud lemondani a bankadó egy részéről. (ez és a pol szempontok akadályozták megállapodást eddig)

Vsz időzítés szempontjából legjobb az idén ősz , és akkor csak a jövő évtől érinti költségvetést .

Ilyesmire számítanék, de ez egy dolog, lehet teljesen máshogy lépnek.

#699753 banyaiz Előzmény: #699750

Na jó persze ezt amit itt Rogán mond a bankok már tavaly ősszel felajánlották . Adókedvezményért cserébe dev hiteles megsegítés.

Szóval nyomja a parasztvakítást a csóka , de én azt tartanám logikusnak , hogy vmi ilyen jellegű megállapodás legyen előbb utóbb. Már inkább csak utóbb.

Mkb ügy még érdekes lehet sok szempontból.

Mindenesetre eléggé ráharaptak a papírra utóbbi hetekben. Meg tudunk e maradni 200 napos felett 2-3 napnál tovább? Ez a rövid távú kérdés most. :)

#699678 Csusza Előzmény: #699651

Nekem tisztult, persze tévedhetek is. Szerintem is erős. Következő lépcső lehetne a 4400-4500.

Vételen töprengek...

#699651 picirigo Előzmény: #699571

No...akkor most tisztult??? Mert nekem egyre zavarosabb :D....valakik tudnak valamit, mert ez most nagyon erős!!!!

#699571 Csusza Előzmény: #699568

Olyan nekem??? Ezt honnan veszed?

:-))

Most már nézzük meg, mit kezd ezzel a 350-nel. Ha marad fölötte, akkor legalább tisztul a kép.

#699543 Csusza Előzmény: #699534

Ajánlások (amiket nyilvánosságra hoznak) nagyon a trend után mennek, én már nem is nagyon foglalkozom velük.

Persze most itt egy 5ezer fölöttit jósolni nem nagy tudomány. Kicsit várni kell, és lesz annyi.

Bővítenék én is, de ez itt most senki földje, nem kapkodok, valamerre mozduljon ki.

#699541 Csusza Előzmény: #699295

"Ha szép fokozatosan átmennek simogatásba még csudálatos dolgokat láthatunk."

Jó lenne, de ez sajnos teljesen kiszámíthatatlan.

Most nem hiszem, hogy ugyanúgy 5k fölött fogjuk várni. Persze ez otp, ne feledjük! :-)

#699534 Ibiza Előzmény: #699250

concordnak nagy megbízása van..és:

" Továbbra is felülteljesítő ajánlást fogalmazott meg az OTP részvényeire a Credit Suisse. Céláruk 5500 forint, amely 28 százalékkal magasabb, mint a mostani árfolyam. "

harmad pakkom van mint szeretném de nem szeretnék itt állni pőrén amikor megindul..

#699295 banyaiz Előzmény: #699250

Nagyon sok minden azon múlik a párt ökle meddig sújt a bankdémonra. :) Ha szép fokozatosan átmennek simogatásba még csudálatos dolgokat láthatunk.

Szerintem alaposan megharcoltunk a démonokkal 4 évig, szép volt jó volt , elég volt.

Mintha a piac is ilyesmiben bízna.

Persze elég egy ennek ellentmondó húzás, vagy nyilatkozat aztán szopóág.

Tavaly osztit 5 k felett vártuk , vagy környékén emlékeim szerint. Azóta jobban élünk stb. :)

#699250 Csusza Előzmény: #699243

Igen, mintha mi sem történt volna, forintot is figyelem, de ott sincs semmi.

Egon szerint beszorult 250 és 350 közé. Kíváncsi vagyok. Nem ment le most se oda, ahová vártam, így csökkentett pakkom van csak. Ez mindig nyomasztó érzés... :-)

Üdv! No! Még sincs drám…

#699243 picirigo

Üdv!

No! Még sincs drámázás...árazott történet volt ez!

#699027 Ricsi Előzmény: #698997

A dax cfd nem követte, ugye az is este 22-ig van nyitva, 9 630-on zárt, és egész héten ott volt. Inkább úgy fogalmazok, egy 9 600-9650-es sávban, amiből 1-1 napon 1-2 órára lépett ki.

#698997 Csusza Előzmény: #698969

Te kötözködsz velem.

:-)

Usát szépen beadták, vajon hétfő lekövetjük-e...