Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#699571 Csusza Előzmény: #699568

Olyan nekem??? Ezt honnan veszed?

:-))

Most már nézzük meg, mit kezd ezzel a 350-nel. Ha marad fölötte, akkor legalább tisztul a kép.

#699543 Csusza Előzmény: #699534

Ajánlások (amiket nyilvánosságra hoznak) nagyon a trend után mennek, én már nem is nagyon foglalkozom velük.

Persze most itt egy 5ezer fölöttit jósolni nem nagy tudomány. Kicsit várni kell, és lesz annyi.

Bővítenék én is, de ez itt most senki földje, nem kapkodok, valamerre mozduljon ki.

#699541 Csusza Előzmény: #699295

"Ha szép fokozatosan átmennek simogatásba még csudálatos dolgokat láthatunk."

Jó lenne, de ez sajnos teljesen kiszámíthatatlan.

Most nem hiszem, hogy ugyanúgy 5k fölött fogjuk várni. Persze ez otp, ne feledjük! :-)

#699534 Ibiza Előzmény: #699250

concordnak nagy megbízása van..és:

" Továbbra is felülteljesítő ajánlást fogalmazott meg az OTP részvényeire a Credit Suisse. Céláruk 5500 forint, amely 28 százalékkal magasabb, mint a mostani árfolyam. "

harmad pakkom van mint szeretném de nem szeretnék itt állni pőrén amikor megindul..

#699295 banyaiz Előzmény: #699250

Nagyon sok minden azon múlik a párt ökle meddig sújt a bankdémonra. :) Ha szép fokozatosan átmennek simogatásba még csudálatos dolgokat láthatunk.

Szerintem alaposan megharcoltunk a démonokkal 4 évig, szép volt jó volt , elég volt.

Mintha a piac is ilyesmiben bízna.

Persze elég egy ennek ellentmondó húzás, vagy nyilatkozat aztán szopóág.

Tavaly osztit 5 k felett vártuk , vagy környékén emlékeim szerint. Azóta jobban élünk stb. :)

#699250 Csusza Előzmény: #699243

Igen, mintha mi sem történt volna, forintot is figyelem, de ott sincs semmi.

Egon szerint beszorult 250 és 350 közé. Kíváncsi vagyok. Nem ment le most se oda, ahová vártam, így csökkentett pakkom van csak. Ez mindig nyomasztó érzés... :-)

Üdv! No! Még sincs drám…

#699243 picirigo

Üdv!

No! Még sincs drámázás...árazott történet volt ez!

#699027 Ricsi Előzmény: #698997

A dax cfd nem követte, ugye az is este 22-ig van nyitva, 9 630-on zárt, és egész héten ott volt. Inkább úgy fogalmazok, egy 9 600-9650-es sávban, amiből 1-1 napon 1-2 órára lépett ki.

#698997 Csusza Előzmény: #698969

Te kötözködsz velem.

:-)

Usát szépen beadták, vajon hétfő lekövetjük-e...

#698991 banyaiz Előzmény: #698980

Ami még szerintem lényeges, mkb ügy . Nem is konkrétan mkb hanem, Mnb jelzi rögtön, hogy nem szeretne piactorzulást. Sokkal több van ez mögött mint ez a duma.

Olyasmi lehet vsz, hogy Otp eléggé bekavar már csak a puszta jelenlétével a piacon az ilyen haverok megveszik "1 euróért a Raiffeisent az állam garanciáival történetekbe" :)

Van lé és van szándék is otp részéről , hogy halászgasson a zavarosban.

Tartok tőle, hogy pl ezek a Lézer Csányi meccsek, és Csányi papa részvényeladásainak is köze van ezekhez az érdekellentétekhez.

Persze ez csak fikció , de nem egy szerencsés helyzet ha így van.

#698990 banyaiz Előzmény: #698980

Valahol ott lehet elásva a döglött kutya, hogy EU-s növekedésben kellene bízniuk akkor igen megszeretnék a szétvert régiónkat . Hacsak a kormányunk nem barmolja szét valamilyen helyi specifikus intézkedéssel. Képesek rá, de talán kijátszották már magukat ezen a téren nagyjából. Nem biztos.

Olvasgattam mennyi elemző cég ajánlotta hirtelen vételre papírt, furcsa . Pár hónapja világvége most meg hirtelen , hogy megszerették.

#698989 banyaiz Előzmény: #698980

Azért az meglepő ennyire nem izgatta fel a piacot ez a választás téma. Arra gondoltam lenézünk 50 napos környékére esetleg.

#698988 banyaiz Előzmény: #698980

Kiesett az ukrán parára a sávjából aztán mint a vadak visszatépték 200 napos alá , és itt ragadt.

Akkor lesz a jó világ ha alapkezelők rákattannak a régióra mint lemaradóra, azon belül ránk mint korábbi fekete bárányokra stb.

Ez benne van a kalapban szintén vsz. Általában tőzsdén ezek a nagy elszakadások előbb utóbb kiegyenlítődnek, és most elmúlt években elég rendesen elszakadt a régiónk tőzsdéinek a mozgása pl egy Usától. Ezt egy igen felülteljesítő időszakkal fogjuk behozni egyszer vsz, csak az eléggé megjósolhatatlan mikor. :)

Mégsem lett itt dráma!!!…

#698980 picirigo

Mégsem lett itt dráma!!! Milyen érdekes, h a Ft is hol jár....