Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#698948 Csusza Előzmény: #698946

Ne is idegesíts ezzel légyszíves!

Természetesen nem ment le a vételeimért... :-)

#698935 Euroman Előzmény: #698932

dehogynem lényeg...ha nincs 2/3, akkor nincs olyan törvénykezési ámokfutás, mint eddig....akkor estleg van némi párbeszéd is....ha meg a jobbik nagyon erősen szerepel, az fog negatív visszhangot kapni rendesen a nemzetközi médiában...

#698932 picirigo Előzmény: #698919

Nem szeretnék jósolgatni: de mitől is változik meg a hangulat ? Miért is lesz rossz hangulat??? Mindenki tudja, h mi lesz az eredmény! Az, h 2/3 v nem, vsz nem lényeg! Ezekre nem lehet alapozni!

#698919 Ddavid Előzmény: #698916

OTP-nél igen...

Ha törik a 250-akkor short, mert a vasárnap nap után következőkre nem hiszem, hogy pozitív lesz a hangulat.

#698901 Ddavid Előzmény: #698883

A választási nyerés nagysága fogja emgadni a korrekció mértékét szerintem.

Lehet shortolni kellene?

Csak leengedték végre. K…

#698883 Csusza

Csak leengedték végre. Kérdés, hogy a 250 vagy a 100 támasztja-e meg.

#698776 banyaiz Előzmény: #698775

Hát ja , gyér a dolog, de hátha komolyabb is lesz. Mondom szerintem ha választás után bankokon kormányzati nyomás enyhül akkor lenne öröm boldogság. Ez adná a felminősítést és a többit, vennék mint az állat alapok vsz. Csak hát ez még nyitott kérdés.

#698775 matgab Előzmény: #698773

jó, de ahhoz képest, hogy nekem 4500 feletti pakkjaim is vannak, ahhoz képest még kevés...

#698773 banyaiz Előzmény: #698716

Szerintem az lehet benyomták nagyon erre az ukrán parázásra és felkeltette néhány alap figyelmét. Záróban rendszeresen jönnek a komolyabb vételek, napközben pedig kicsit beadják egymás kezéből tépik ki.

Na persze elég gyér ez a történet még, de ahhoz képest pár hete 3500-on volt nem rossz.

#698717 matgab Előzmény: #698716

Ha innen pluszba megy nap végére, akkor az számomra azt jelenti, hogy valami nagy vevő van itt.

Mondjuk ezt mostanában eddig is nagyon sokszor eljátszotta, hogy elindul lefele, mintha most már tényleg vége lenne a rallynak, aztán nap végére nagy forgalommal simán pozitívban zárt.

Időzítés alapján valami amcsi vásárló lehet...

De aztán az is lehet, hogy csinál egy két nagy zuhés napot, csak hogy a pánikban olcsón vegyen, nem olyan rég volt egy -5%-os napon belüli zuhanás is...

#698716 Csusza Előzmény: #698688

" Ma is napi forgalom 1/3-a kb záróban volt. Nem tudom érdemes e bármi következtetést ebből levonni."

Én azt nem tudom, de gyanakszom valami kényszervevőre, akinek időre kellett bevásárolnia.

"200 naposnál vagyunk . "

Bizony. Meg választás előtt. (Bár ez mondjuk MOL-on nem nagyon látszik.)

Nyitás után megint eladtam egy adaggal. 4100 környékére egészséges lenne, ha visszamenne, ott vennék újra.