Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#698776 banyaiz Előzmény: #698775

Hát ja , gyér a dolog, de hátha komolyabb is lesz. Mondom szerintem ha választás után bankokon kormányzati nyomás enyhül akkor lenne öröm boldogság. Ez adná a felminősítést és a többit, vennék mint az állat alapok vsz. Csak hát ez még nyitott kérdés.

#698775 matgab Előzmény: #698773

jó, de ahhoz képest, hogy nekem 4500 feletti pakkjaim is vannak, ahhoz képest még kevés...

#698773 banyaiz Előzmény: #698716

Szerintem az lehet benyomták nagyon erre az ukrán parázásra és felkeltette néhány alap figyelmét. Záróban rendszeresen jönnek a komolyabb vételek, napközben pedig kicsit beadják egymás kezéből tépik ki.

Na persze elég gyér ez a történet még, de ahhoz képest pár hete 3500-on volt nem rossz.

#698717 matgab Előzmény: #698716

Ha innen pluszba megy nap végére, akkor az számomra azt jelenti, hogy valami nagy vevő van itt.

Mondjuk ezt mostanában eddig is nagyon sokszor eljátszotta, hogy elindul lefele, mintha most már tényleg vége lenne a rallynak, aztán nap végére nagy forgalommal simán pozitívban zárt.

Időzítés alapján valami amcsi vásárló lehet...

De aztán az is lehet, hogy csinál egy két nagy zuhés napot, csak hogy a pánikban olcsón vegyen, nem olyan rég volt egy -5%-os napon belüli zuhanás is...

#698716 Csusza Előzmény: #698688

" Ma is napi forgalom 1/3-a kb záróban volt. Nem tudom érdemes e bármi következtetést ebből levonni."

Én azt nem tudom, de gyanakszom valami kényszervevőre, akinek időre kellett bevásárolnia.

"200 naposnál vagyunk . "

Bizony. Meg választás előtt. (Bár ez mondjuk MOL-on nem nagyon látszik.)

Nyitás után megint eladtam egy adaggal. 4100 környékére egészséges lenne, ha visszamenne, ott vennék újra.

#698688 banyaiz Előzmény: #698621

Mostanában záróban jó vételek érkeznek. Ma is napi forgalom 1/3-a kb záróban volt. Nem tudom érdemes e bármi következtetést ebből levonni. 200 naposnál vagyunk .

Linkben semmi extra nincs csak a szokásos enyhül e a vörös terror.

#698653 Csusza Előzmény: #698624

Grat! :-)

Nagy részével én is (4005-4349), többivel megnézem a reggelt, egy-két hírre kíváncsi vagyok.

#698644 Janicroft Előzmény: #698640

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/egyre_kozelebb_az_otp_az_mkb_megvasarlasahoz.1.197365.html

Az OTP Bank egyre közelebb kerül ahhoz, hogy megvásárolja az évek óta veszteséges MKB Bankot - írja a Reuters három, az ügyhöz közel álló forrásra hivatkozva.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/morgan_stanley_keves_olyan_jo_sztori_van_mint_az_otp.5.197356.html

A Morgan Stanley is optimista az OTP-re, véleményük szerint kevés olyan jó sztori van a feltörekvő piaci bankok között, mint a magyar pénzintézet.

Ez a záró, ezzel a forga…

#698640 picirigo

Ez a záró, ezzel a forgalommal!?!?!?! Van valami amiről nem tudunk????

#698621 Csusza Előzmény: #698594

300 körül, kezd megint tetszeni.

(Linket később olvasom, bocs, de most lépnem kell.)

#698590 Csusza Előzmény: #698586

Á, minden csoda csak 3 napig tart, az se tartana sokkal tovább. Olyan nagy tragédia nem lenne, ezt csak a rettegők ültették el a fejekben. Hatalomra kerülve mindenki lenyugszik, ők is így lennének (lesznek? ;-) )

Mondjuk nagy longban nem szívesen lennék 7-én... :-)

De ne politizáljunk, mert a Főnök 3.14csán rugdal minket!

On: Nagyon nem adják vissza, még nem adtam fel, bízom a 350 környékében. Bár egyelőre a forgalom rettentő gyenge.

#698586 banyaiz Előzmény: #698583

Csusza az egy pénzügyi öngyilkosság lenne. Hacsak nem részvény shortban és eur-ban svájciban várod , és amúgy nincs semmid se ingatlan se bankbetét se semmi.

Nem kívánnám ezt a szitut.

Aztán lehet emberformájúba átmennének ha kormányozniuk kellene. De nagy para lenne.