A manyup nem fogy el, csak átalakul? Az a tuti. Egy ilyen kell nekem is otthonra:
A manyup nem fogy el, csak átalakul? Az a tuti. Egy ilyen kell nekem is otthonra:
Olvasva ezt a 9443-ast, ha nem fideszes, akkor újszülött kismacska. :D
De majd kínyílik az ő szeme is egyszer:)
2013 előzetes államháztartási hiány: GDP 2,1%-2,4%-a körül... MSZP kormányok legjobb éve?
Önkormányzati rendszer:
2010-ben hiány -230 milliárd körül
2013-ban többlet +120 milliárd (terv +50 milliárd)
"A friss költségvetési számok alapján azt mondhatjuk, hogy a kormány év közbeni intézkedéseivel kézben tartja a költségvetési folyamatokat. Ha pedig két lehetőség közül kellene választani, hogy (1) elszáll a hiány, vagy épp hogy (2) alullövi a kormány a deficitet, akkor egyértelmű, hogy melyik forgatókönyv a kedvezőbb."
"Vagyis például könnyen lehet, hogy a 2013-as adóemelések miatt nem kell aggódni a 2014-es költségvetés miatt. "
http://www.portfolio.hu/gazdasag/fekete_lyuk_teritette_el_a_kormanyt.4.197284.html
eu-s pénzből felépítették, most leadják. Dupla haszon...
"Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató- és Tudástranszfer Központ Szolgáltató Kft. "
Ez beszarás...
Ma megjött a JESZ (újracsomagolt MDF) szórólapja is. Nem sokáig volt a kezemben. Amikor megláttam, hogy újra lenne 13. havi nyugdíj, nem is olvastam tovább, dobtam a kukába.
Ötvenezer, az is valami? De kitiltva még nem volt, úgy könnyű...!:)
Felhasználónév:
Kissherceg
Hozzászólások száma:
50022
Csak hajrá,van mit behozni :)
Nagyon meglepődnék, ha hirtelen Forma-1-es herceggé csókolt volna bennünket I.Fülkefor királyfi. (Az hagyján, de én meg még jó sokan nem vettük észre, mert nekünk semmi se jó.) Én nem készítek leltárakat, de rákerestem a Károly körútra, például. Tervezés éve: 2007. Főmterv.
http://www.transportmodel.eu/hun/referenciak/36.html
Csak Főmterv projektek, láthatók itt 2002-2010 között, néhány közülük: M4 tervek elkészítése:2005. Dunaújvárosi Duna-híd:2006. Margi-híd: 2006-2011, Halászbástya: 2007. 1-es villamos meghosszabbítása, M6, M60 :2007. Budai Duna-parti főgyűjtő, Szabadság-híd rekonstrukció:2008 stb, stb
http://www.transportmodel.eu/hun/referenciak/referenciak_osszes.html
Figyelj, ez nem vezet sehova, erre vonatkozott a sapka-ügy. A legitimitás, képesség, hozzáértés megkérdőjelezése csak lejárató kampányhoz vezet. Ezt űzi a Fidesz több, mint egy évtizede (2002. TF). Nem igaz, hogy különb lenne bármiben is a most regnáló kormány, mint ahogy ebben az értelemben nem különb az ellenzék sem.
De a Fidesz pártállamot épít, megosztja és annektálja az egész országot. Ez az, ami elfogadhatatlan.
motiváció :)
Most látom, Herceg, hogy kezdő fórumozók vagyunk mindketten. Akkor tán még ennyi tisztelt tag mellett is van jövőm..... )
Budai irodaházat vesz az állam a Fővárosi Törvényszék egyes egységeinek elhelyezésére, a vásárlásra legalább 1,7 milliárdot költhetnek. A kormány ismét megcsapolta a költségvetési tartalékot, több mint egymilliárd forinttal, ebből 400 millió jut egy fogászati magáncégnek.
A mondandóddal nagyjából egyetértek, mert nem minden fekete vagy fehér.
"De bárki gondolhatja másképp is, csak mondjátok meg, hogy milyen jót tett az emberekkel (mármint a Nokia-dobozos körön kívüliekkel) az MSZP és milyen világgazdasági környezetben és milyen makromutatók mellett?"
Látod, erre is várom a választ Altertől hetek óta, de valahogy nem sikerül válaszolnia rá, megy a terelés, mellébeszélés.
Én 2 pozitívumot tudok mondani az MSZP-SZDSZ "aranykorból":
1. Megszűnt a sorkatonaság. Igazából látva a mai fiatalokat, kezdem úgy érezni, hogy ez mégis csak hiba volt, pedig anno én is támogattam. Sőt! Szerintem ezen bukta el 2002-t a Fidesz, sok fiatal szavazott át kényszerből akkor emiatt a baloldalra.
2. Megújították a Petőfi Rádiót.
Több nem jut eszembe.
mármint? Mert akkor arra az időszakra (2004-2010) amit írtam egyedül a Megyeri hidat tudtad írni, amit befejeztek, ami azért vajmi kevés, az akkori világgazdasági helyzetet figyelembe véve...
"(Rogán Antal nem kerül be az MTI hírekbe és így a köztévé,-rádió híreibe. Varga Mihály tegnap óta + 41nm ingatlant vallott be -ugyanott lakik, mint Rogán.)"
Van ilyen! Neki is szólt az asszony... valahogy így: Te Misi, egyetlenem, vannak ám a lakásban még olyan rejtett zugok amiket te nem ismersz :-)
A Rácz fürdő a mai napig nem üzemel.
A Károly krt belváros főutcája az kifejezetten a Rogán projectje volt, próbálták is mindenhol elkaszálni kormány oldalról és amúgy is 2011-ben adták át azt is http://www.origo.hu/foto/20110912-elkeszult-a-karoly-korut-felujitasa.html.
Indítani lehet sok projectet, de mind a jégpálya, mind a metró nagyon nagyon esetleges stádiumban voltak még Demszky idején.
Az M0 amíg el nem készült normálisan mindenki csak halálútnak hívta , nem véletlenül.
A Rákóczi hidat 1995-ben adták át a forgalomnak és speciel 1992-ben kezdték el építeni , minőségéről sokat elmond, hogy a villamost azóta sem vezetéék át rajta illetve "A hídat 2011 őszén újrafestették.[3] 2013 júniusában nyilvánosságra került, hogy a híd tükrös-reflektoros rendszerű világítása elhasználódott. A tükrökről a foncsor lepergett, ezért a a híd megvilágítása 10%-a az előírtnak. A világítás korszerűsítésére várhatóan 2014-ben kerül sor.[4]" (Wiki)
Megyeri híd: Na ezt tényleg a szocik építtették és adták át. Ugye ez volt az a híd emlékeid szerint is, ahol a magyar alvállalkozókat nem fizették ki és azok tömegével mentek csődbe vagy lettek öngyilkosok, miközben a főkivitelező lenyúlta a pénzt...
Jó, hogy ezeket a példákat is felhoztad, én már ezeket el is felejtettem megemlíteni!
Csak a pontosság kedvéért: Károly körút felújítása, belváros főutcája, Széchenyi fürdő felújítása, Rácz fürdő felújítása 2010 előtt kész lett. A műjégpályát 2008-ban indították Demszkyék, mint ahogy a 4-es metró nagy része is elkészült, csak büntetett, altatta a Fidesz a választásokig. 2008-ra az M0 108 km-ből 79km készen volt. +Megyeri-híd, Rákóczi-híd -ezek így hirtelen, kapásból.l
Ahogy elnézem a Kossuth tér és a Baross tér építészeti és kiviteli minősége nem túl meggyőző (aminek rohadtul nem örülök, mielőtt...).
http://belvaros.blogspot.hu/2014/03/kossuth-ter-megujitva-betonba-ultetett.html