Regisztráció Elfelejtett jelszó

Politika totyik

Re: nincs cím

#698508 Ricsi Előzmény: #698428

Sok mindennel egyetértek, de az MNYP-vel nem. És tudod, miért nem? Elmondom.

Az én olvasatom szerint MNYP 1997-től van, a fijjúk meg 1998-ban hatalomra kerültek. Ha ez egy annyira szar rendszer, akkor:

a). Ők ezt már akkor tudták, mégis hagyták az embereket a szarban

b). Mégsem annyira szar ez a rendszer, így eszükbe sem jutott ellene tenni.

c). TUDTÁK, HOGY AKÁR SZAR, AKÁR JÓ EZ A RENDSZER, SZÉPEN GYŰLIK BENNE A PÉNZ, ÉS MAJD HA MÉG EGYSZER HATALOMRA KERÜLNEK, LESZ MIT ELLOPNI.

Ezt a harmadikat azért írtam nagy betűkkel, mert szerintem ez az igazság. És ez számomra egy előre eltervezett, nagy értékre elkövetett lopás, ami teljesen mutatja ennek a rezsimnek az erkölcsi színvonalát.

És kifejezetten mutatja az az államkötvény (a nevét sem vagyok hajlandó megtanulni), ami 5 év után tisztára mossa a belerakott pénzt. Mert látszik, órási szarban van az ország, és már nem számít, kinek milyen pénze jön ide, csak már jöjjön. Ezzel az államkötvénnyel idejöhet a

- fegyverkereskedők

- gyerekkereskedők

- szervkereskedők

- kábítószer kereskedők

és hasonlók összes megtakarított pénze, hiszen nem hogy azt nem kérdezzük meg, honnan és miből van, hanem még legalizáljuk is adómentesen.

És én rettenetesen szégyellem, hogy ilyen országban kell élnem.

#698500 Láma Előzmény: #698385

Olvasva ezt a 9443-ast, ha nem fideszes, akkor újszülött kismacska. :D

De majd kínyílik az ő szeme is egyszer:)

#698490 prospero Előzmény: #698470

2013 előzetes államháztartási hiány: GDP 2,1%-2,4%-a körül... MSZP kormányok legjobb éve?

Önkormányzati rendszer:

2010-ben hiány -230 milliárd körül

2013-ban többlet +120 milliárd (terv +50 milliárd)

"A friss költségvetési számok alapján azt mondhatjuk, hogy a kormány év közbeni intézkedéseivel kézben tartja a költségvetési folyamatokat. Ha pedig két lehetőség közül kellene választani, hogy (1) elszáll a hiány, vagy épp hogy (2) alullövi a kormány a deficitet, akkor egyértelmű, hogy melyik forgatókönyv a kedvezőbb."

"Vagyis például könnyen lehet, hogy a 2013-as adóemelések miatt nem kell aggódni a 2014-es költségvetés miatt. "

http://www.portfolio.hu/gazdasag/fekete_lyuk_teritette_el_a_kormanyt.4.197284.html

#698485 Csusza Előzmény: #698453

"Magyar Fogászati Turizmus Fejlesztő-, Kutató- és Tudástranszfer Központ Szolgáltató Kft. "

Ez beszarás...

Ma megjött a JESZ (újrac…

#698483 walex

Ma megjött a JESZ (újracsomagolt MDF) szórólapja is. Nem sokáig volt a kezemben. Amikor megláttam, hogy újra lenne 13. havi nyugdíj, nem is olvastam tovább, dobtam a kukába.

#698470 Alter Előzmény: #698446

Nagyon meglepődnék, ha hirtelen Forma-1-es herceggé csókolt volna bennünket I.Fülkefor királyfi. (Az hagyján, de én meg még jó sokan nem vettük észre, mert nekünk semmi se jó.) Én nem készítek leltárakat, de rákerestem a Károly körútra, például. Tervezés éve: 2007. Főmterv.

http://www.transportmodel.eu/hun/referenciak/36.html

Csak Főmterv projektek, láthatók itt 2002-2010 között, néhány közülük: M4 tervek elkészítése:2005. Dunaújvárosi Duna-híd:2006. Margi-híd: 2006-2011, Halászbástya: 2007. 1-es villamos meghosszabbítása, M6, M60 :2007. Budai Duna-parti főgyűjtő, Szabadság-híd rekonstrukció:2008 stb, stb

http://www.transportmodel.eu/hun/referenciak/referenciak_osszes.html

Figyelj, ez nem vezet sehova, erre vonatkozott a sapka-ügy. A legitimitás, képesség, hozzáértés megkérdőjelezése csak lejárató kampányhoz vezet. Ezt űzi a Fidesz több, mint egy évtizede (2002. TF). Nem igaz, hogy különb lenne bármiben is a most regnáló kormány, mint ahogy ebben az értelemben nem különb az ellenzék sem.

De a Fidesz pártállamot épít, megosztja és annektálja az egész országot. Ez az, ami elfogadhatatlan.

#698457 Sigorszky Előzmény: #698455

Most látom, Herceg, hogy kezdő fórumozók vagyunk mindketten. Akkor tán még ennyi tisztelt tag mellett is van jövőm..... )

#698449 walex Előzmény: #698428

A mondandóddal nagyjából egyetértek, mert nem minden fekete vagy fehér.

"De bárki gondolhatja másképp is, csak mondjátok meg, hogy milyen jót tett az emberekkel (mármint a Nokia-dobozos körön kívüliekkel) az MSZP és milyen világgazdasági környezetben és milyen makromutatók mellett?"

Látod, erre is várom a választ Altertől hetek óta, de valahogy nem sikerül válaszolnia rá, megy a terelés, mellébeszélés.

Én 2 pozitívumot tudok mondani az MSZP-SZDSZ "aranykorból":

1. Megszűnt a sorkatonaság. Igazából látva a mai fiatalokat, kezdem úgy érezni, hogy ez mégis csak hiba volt, pedig anno én is támogattam. Sőt! Szerintem ezen bukta el 2002-t a Fidesz, sok fiatal szavazott át kényszerből akkor emiatt a baloldalra.

2. Megújították a Petőfi Rádiót.

Több nem jut eszembe.

#698446 matgab Előzmény: #698445

mármint? Mert akkor arra az időszakra (2004-2010) amit írtam egyedül a Megyeri hidat tudtad írni, amit befejeztek, ami azért vajmi kevés, az akkori világgazdasági helyzetet figyelembe véve...

#698442 Nyeretlen_Keteves Előzmény: #698426

"(Rogán Antal nem kerül be az MTI hírekbe és így a köztévé,-rádió híreibe. Varga Mihály tegnap óta + 41nm ingatlant vallott be -ugyanott lakik, mint Rogán.)"

Van ilyen! Neki is szólt az asszony... valahogy így: Te Misi, egyetlenem, vannak ám a lakásban még olyan rejtett zugok amiket te nem ismersz :-)

#698439 matgab Előzmény: #698438

A Rácz fürdő a mai napig nem üzemel.

A Károly krt belváros főutcája az kifejezetten a Rogán projectje volt, próbálták is mindenhol elkaszálni kormány oldalról és amúgy is 2011-ben adták át azt is http://www.origo.hu/foto/20110912-elkeszult-a-karoly-korut-felujitasa.html.

Indítani lehet sok projectet, de mind a jégpálya, mind a metró nagyon nagyon esetleges stádiumban voltak még Demszky idején.

Az M0 amíg el nem készült normálisan mindenki csak halálútnak hívta , nem véletlenül.

A Rákóczi hidat 1995-ben adták át a forgalomnak és speciel 1992-ben kezdték el építeni , minőségéről sokat elmond, hogy a villamost azóta sem vezetéék át rajta illetve "A hídat 2011 őszén újrafestették.[3] 2013 júniusában nyilvánosságra került, hogy a híd tükrös-reflektoros rendszerű világítása elhasználódott. A tükrökről a foncsor lepergett, ezért a a híd megvilágítása 10%-a az előírtnak. A világítás korszerűsítésére várhatóan 2014-ben kerül sor.[4]" (Wiki)

Megyeri híd: Na ezt tényleg a szocik építtették és adták át. Ugye ez volt az a híd emlékeid szerint is, ahol a magyar alvállalkozókat nem fizették ki és azok tömegével mentek csődbe vagy lettek öngyilkosok, miközben a főkivitelező lenyúlta a pénzt...

Jó, hogy ezeket a példákat is felhoztad, én már ezeket el is felejtettem megemlíteni!