Regisztráció Elfelejtett jelszó

rbbj portfolio

Re: nincs cím

#698272 rbbj11 Előzmény: #698265

leküzdte az eddigi ellenállást, de én egy ideje nem kereskedem gázzal, sem a szektorral, így érdemben nem tudok hozzászólni

#698265 Janicroft Előzmény: #698257

Mi a vélemény erről?

KBC RADAR:

Az amerikai energiaszektor képviselői jó formában vannak, legalábbis erről árulkodik a szektort követő ETF is, amely 2008 óta nem látott magasságba emelkedett pénteken. A palaolaj és a palagáz okozta fellendülést akarjuk elsősorban meglovagolni az XLE ETF-en keresztül.

Stratégia: XLE ETF-et vásárlunk 89-89,5 dollár közötti szinten, a 94,2 dolláros szintet megcélozva. A stop-loss megbízásunkat 87,5 dollárra tesszük, így még a 89,5 dolláros beszálló esetén is 2,3-as hozam-kockázat arány érhető el.

#698257 rbbj11 Előzmény: #698256

NUS pusztuljon... AVH, CALL, HPQ hozzák, amit várhattunk tőlük

Mai forró piték: FNMA, AMPE, VIPS!

#698244 Janicroft Előzmény: #697672

A Vivendi nem tudta megnyerni a 2016-2020-as időszakra a francia focibajnokság közvetítésére vonatkozó jogot. A részvényt a bejelentés nem hatja meg túlságosan, ugyanis 0,3 százalékos pluszban jár a papír, a nyitáskor összeszedett mínuszait már délelőtt ledolgozta.

Re: Zacks Ultimate

#698170 rbbj11 Előzmény: #698149

sose volt drága nekik a saját embereik élete, II. vh-ban sem, ott más az emberélet értéke...

#698111 Ddavid Előzmény: #698108

Így éjszakásban jól jönnek az ilyen linkek. :D Szerencsére nem szakadunk bele a dolgokba itt, de nincs lehetőség szerelni az oldalt, mert korlátozva vagyok...

Holnap begyorsítom azért dolgat, mert jó látni, hogy van lehetőség kereskedésre még mindig.

#698094 rbbj11 Előzmény: #698013

Kellemes meglepetéssel szolgált a Raiffeisen ma publikált negyedik negyedéves gyorsjelentése, hiszen abban a fontosabb sorokon az elemzői várakozások feletti teljesítményt mutatott fel a bank. Mivel a javasolt osztalék (javasolt: 1,02 EUR, várt: 0,75 EUR) is jóval a piaci várakozások feletti, minden adottnak tűnik, hogy a cég ma erős teljesítménnyel zárjon.

#698013 rbbj11 Előzmény: #697989

staples támasz működni látszik, elindulhatna rést tölteni: az min. 13 target lenne, stop 10.8, hozam/kocka 4:1

#698012 rbbj11 Előzmény: #697989

mux és arany nekem továbbra is sötét ló, avh-ra 17-es visszatesztben rástartolnék, ha nem lenne minden dodóm lekötve (gazprom, nus, hp stb) :(

#697997 Ddavid Előzmény: #697989

Most itthon vagyok de fent maradt a másik gépen a cuccom. :\

Ha minden igaz vasárnap már lehet majd cégeket hozzáadni az adatbázishoz. Pár dolgon finomítani kell majd meg még létrehozni.

De írok majd e-mailt, hogy mi hogy áll konkrétan.

RC-nek meg fogok írni, hogy mikor számíthatok az USA piaci lehetőségek megnyílására.

#697989 Bendeguz Előzmény: #697985

Aviancáról (AVH) még technikailag annyit, hogy ami miatt belevettem, az bejött. Árbocszalagot épített, abból kitört. Kb. 21 dollár pár hónap alatt meglehet, az innen 25% körül volna. A hírek pedig arról szólnak, hogy nagyon alul-értékelt a cég. Na ha kész volna Dávid oldala, tuti benyomnék oda egy azonnali vételi ajánlást :)

#697988 Bendeguz Előzmény: #697985

MUX: naposon 61,8%-os Fibo támasztja, indikátorok épp vételbe akarnak billenni. Még nincs megerősítve. A lefelé mutató éket 2,44-nél áttörte, ha ezt jól látom, akkor ezzel az eséssel csak az emelkedő trendet erősítette meg. Nagyot mehet! Arany dettó: indikátorok a mélyben, 50-es FIbo támasztja. Alakul egy beszálló!