Regisztráció Elfelejtett jelszó

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#696922 Sumér harcos Előzmény: #696920

az tuti,vti sirt volna:)

áá.. dieselt már 3000-nél elváltom,ott letol olyan 200NM nyomatékot,tovább pörgethetetlen:)

a kis benzines olyan 4-5000között érzi jol magát,de a diesel szokás miatt,ő sem sokszor kap olyat.

#696920 KawaBazsy Előzmény: #696918

Bunda! :-)

Mostmár kéne venned vmi pörgős gépet, ha már az van a csuklódban, h 5000-nél elváltasz.. a VTI sírva fakadt volna. :-)

Amúgy asszony miért ellenzi ennyire a másik autó vételt? Van szaladgálós, meg amúgy is te csengeted..

#696913 KawaBazsy Előzmény: #696851

Csak 120 lóerő? 150-esbe kéne beleakadni. :-)

Visszafelé rátankoltam kicsit az Agipnál, de tele csak az OMV-nél nyomtam a kocsit. Most a sok városozás miatt többet evett 6-nál (Végül 6.25 jött ki itthon az egészre), de visszaszámolva amikor rátankoltam, kb 1-1.5 liter volt még benne.. :-)

#696821 KawaBazsy Előzmény: #696820

Viszont a cikkben említett 406 coupe az azon kevés csigás kocsi közé tartozik, amit V6 motorral, automatában elfogadnék. S ára sincs..

#696814 KawaBazsy Előzmény: #696813

Annak sem volt semmi baja addig, s csak egy 10E ft-os csapágy kezdett el szólni.. ha a sajátom, akkor kixseréltetem maszknál, de mivel céges volt, ezért márkaszervizbe ment, s mindent kicseréltettem, kuplungot is.

#696809 KawaBazsy Előzmény: #696808

Akkor örülj neki, h eddig megúsztad. Anno az egyik dci Kangoonknak 70 ezernél elkettyent vmi a motorjában, csattogott össze-vissza. Szerencsére nem lett nagyobb kár, mert ment azonnal szervizbe, de ennél drágább volt.. Gondolom van a kocsiban kettős tömegű lendkerék, nagynyomású befecskendező, ill ilyen idősen a váltóban is elszállhat 1-2 csapágy (A Corollában 170-nél szedettem szét a váltót 1 csapágy miatt, mindent kicseréltettem, 320E volt). Most fogank ezek szépen lassan előjönni, úgy kalkulálj..