A 890-es nem világos bőrös, az 1M-s meg kézi váltós.. amúgy azokat nézném meg.
A 890-es nem világos bőrös, az 1M-s meg kézi váltós.. amúgy azokat nézném meg.
azért nem kevés a hüle 406coupe kapcsán,még 1.9m felett is hirdetnek belőle 2001-est.
ááá sok baj lehet azokkal már...
ugyan mikor megjelent nekem is nagyon tetszett.
Viszont a cikkben említett 406 coupe az azon kevés csigás kocsi közé tartozik, amit V6 motorral, automatában elfogadnék. S ára sincs..
az igaz:)
http://www.autonavigator.hu/sztori/igy_mulik_el_a_vilag_dicsosege_kis_penzbol_urasan-11874
érdekes válogatás,a coupe kategoriában elfért volna egy Prelude,Celica is azért.
Annak sem volt semmi baja addig, s csak egy 10E ft-os csapágy kezdett el szólni.. ha a sajátom, akkor kixseréltetem maszknál, de mivel céges volt, ezért márkaszervizbe ment, s mindent kicseréltettem, kuplungot is.
azért ez nem jellemző egy corollára annyira 170ezernél.nem semmi.
komolyan gondolkodom a hirdetésen.
nincs baja,csak félelem:)
Akkor örülj neki, h eddig megúsztad. Anno az egyik dci Kangoonknak 70 ezernél elkettyent vmi a motorjában, csattogott össze-vissza. Szerencsére nem lett nagyobb kár, mert ment azonnal szervizbe, de ennél drágább volt.. Gondolom van a kocsiban kettős tömegű lendkerék, nagynyomású befecskendező, ill ilyen idősen a váltóban is elszállhat 1-2 csapágy (A Corollában 170-nél szedettem szét a váltót 1 csapágy miatt, mindent kicseréltettem, 320E volt). Most fogank ezek szépen lassan előjönni, úgy kalkulálj..
nagyon drágának találtam:),főleg,hogy ez volt az első költségem az autóra,a kötelező szervizen kivűl,eddig nem költöttem rá semmit.
mutatták mikor kivették,bontóban kizárt szerezni,nem is javasolták,mert ugyanolyan xart szoktak hozni,egyszerűen kivenni-betenni nem tudják normálisan,mert elpattan-heggeszteni kizárt-probálták már ők is,mert ultra vékony fém.
eddig 3db-ból állt ez a 30cm-es alkatrész,miliom bilincsel,tömitéssel,miliom hibalehetőséggel.....tipushiba ezáltal...ezért döntöttek ugy a gyáriak,hogy egybeöntik a 3db-ot,igy lett drágább is a cucc.
Az akkor nem olyan drága. Anno a céges Kangoo-nak elromlott az index kapcsolója, vmi 45 ezerért akartak újat adni.. Szereztem bontottat 15-ért, majd a rosszat szétszedtem, megcsináltam, visszaraktam, s nem is kellett..
jah,kivűl-belűl kitakaritva.
márkaszerviz volt.
az alkatrész került brutto 60ezerbe,minden tömitéssel 1ütt.
az össz.: 70.295ft volt,nem adtak csere autot,plusz 3napig nem volt autom.
én sokaltam érte,de aszongyák ennyi-az annyi.
elkészült az auto.
kedden végignéztem a szétszedését a szervizben.
tipushiba,többször modositott alkatrész,mely csak és kizárolag gyáriban kapható horror áron.
gázvisszavezető cső-egy 30cm hosszu,s alaku,7-8cm átmárővel rendelkező tárgy,ez volt a gond.
véletlenül kikapná a kezéből az ut,pofán vágna vele vkit:)
a lökött:)