oszd három részre..én 311,5 es átlaggal váltottam eddig..
oszd három részre..én 311,5 es átlaggal váltottam eddig..
"drága valuta olcsó részvény VIP beszálló"
Ezen agyalok én is napok óta, de nem mertem meglépni. (eur eladás+oti vétel) Jön a választás...
érdekes időszak lesz..jegybanki kamatdöntés..inflációs adatok..ha bejövősek akkor megindulunk fel..ha nem akkor gyengül a forint..ráadásul a választások is közelednek a pénzügyi érdekcsoport is tán rádolgozik az ellenzék győzelmére..a maradék eurómat kp-ban akarom látni..utána gyorsan tudok lépni ha valami van.
"szorgos népünk győzni fog"
nem volt adás..ha eladom akkor a meglévőt adom ha ráadok akkor az short..
Én nem vagyok ennyire furfangos :)
ha vettem akkor nálam az long.
650 a fontos szint..ha felette van 950ig könnyen elmegy..mostanában simán átjár a 4k-n 4080ig..
a múltkor lenyomták 500ig..ott veszek egy pakkot és egyet 3200on..utána már csak 2600nál..ott eladok mindent mint süni a reklámban..és betolom...átváltott euróból vettem..célár a 4500
drága valuta olcsó részvény VIP beszálló..
Addig várom én is legalább, de Ibiza sem osztotta meg velünk, hogy S vagy L az iránya. :-)
Ha a hírt nézem csupán (előjele +), akkor short. ;-))
810-821 van egy rés, Egon szerint azt be akarja tölteni.
Elvileg simán benne lehet , hogy oda még hamar leszalad.
Én mindenben a jobbik irányba próbállak terelni... ;-)
Azt hittem most már tovább buzulok Petivel, de megint nyomós érvvel tolsz Andi irányába.
Látom a jobbik útra akarsz téríteni (hogy kihasználjam dupla érthetőséget is). ;-)
"Erre a csereberére majd rájövök, de asszem a tdt nézi mit tud az rendelkezésre álló portfioliómból behúzni, ami abban az ügyletben számomra kedvezőbb, majd a záráskor újraszámolja a napközbeni csetléseim mentén és abból is kicsipegeti a tdt-hez a legjobb árúakat és rámlőcsöli a maradékot, hogy vigyem tovább. "
:-) Igen, ez a lényeg.
Ui: Randival sokkal jobban járnál. Költségek is kellemesebbek, és a tdt pozit tovább tudod vinni napon túlra is.
Köszi!
Már az meglepett a hét közepén, hogy petiben egyáltalán lehet shortlni igaz tdt kereteken belül.
Erre a csereberére majd rájövök, de asszem a tdt nézi mit tud az rendelkezésre álló portfioliómból behúzni, ami abban az ügyletben számomra kedvezőbb, majd a záráskor újraszámolja a napközbeni csetléseim mentén és abból is kicsipegeti a tdt-hez a legjobb árúakat és rámlőcsöli a maradékot, hogy vigyem tovább.