Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

Re: nincs cím

#696992 Csusza Előzmény: #696988

810-821 van egy rés, Egon szerint azt be akarja tölteni.

Elvileg simán benne lehet , hogy oda még hamar leszalad.

#696742 Lebleuf Előzmény: #696737

Azt hittem most már tovább buzulok Petivel, de megint nyomós érvvel tolsz Andi irányába.

Látom a jobbik útra akarsz téríteni (hogy kihasználjam dupla érthetőséget is). ;-)

#696737 Csusza Előzmény: #696732

"Erre a csereberére majd rájövök, de asszem a tdt nézi mit tud az rendelkezésre álló portfioliómból behúzni, ami abban az ügyletben számomra kedvezőbb, majd a záráskor újraszámolja a napközbeni csetléseim mentén és abból is kicsipegeti a tdt-hez a legjobb árúakat és rámlőcsöli a maradékot, hogy vigyem tovább. "

:-) Igen, ez a lényeg.

Ui: Randival sokkal jobban járnál. Költségek is kellemesebbek, és a tdt pozit tovább tudod vinni napon túlra is.

#696732 Lebleuf Előzmény: #696720

Köszi!

Már az meglepett a hét közepén, hogy petiben egyáltalán lehet shortlni igaz tdt kereteken belül.

Erre a csereberére majd rájövök, de asszem a tdt nézi mit tud az rendelkezésre álló portfioliómból behúzni, ami abban az ügyletben számomra kedvezőbb, majd a záráskor újraszámolja a napközbeni csetléseim mentén és abból is kicsipegeti a tdt-hez a legjobb árúakat és rámlőcsöli a maradékot, hogy vigyem tovább.

#696720 Csusza Előzmény: #696701

Igen, arra figyelni kell, hogy mit mire cserél. Sokszor van, hogy egy nyereségesnek hitt pozit veszteségesen zár, bár ez ugye nem érdekes, mert ami marad, az nyerőben van. Vagy fordítva. Amúgy logikus, csak eleinte fura.

Nyerődhöz pedig gratula!

#696716 Csusza Előzmény: #696667

Elvileg vissza kellett mennie 4100-ról, de hogy ennyire, és ekkora forgalommal ez így normális-e, azt nem tudom, talán egy kicsit erős.

De tartom, hogy semmi komoly baja, sőt még mehet is vissza nyóccá' alá.

#696701 Lebleuf Előzmény: #696690

kezdem érteni ezt a tdt shortot petiben, szépen hozott ma, bár nap közben teljesen kiegyensúlyoztam vételekkel, de a záróban vett dt-del számolt el végül a nap végén, nyakamon hagyva a 4k-sokat. mindegy van föntebbről is, ha a mai egyenleget nézem, nem volt olyan rossz csere. szóval félig savanyú a mai szőlő, végül is magyar vagyok. :-))

#696690 Lebleuf Előzmény: #696667

…lett.

Ez a reális ára vagy erre képes a mágikus harmadik péntek? (aminek mi is a feladata?)

Eddig tankönyvi. 4100-as…

#696617 Csusza

Eddig tankönyvi. 4100-as ellenállásig el, aztán vissza.

4015-ön zártam...ja és n…

#696306 picirigo

4015-ön zártam...ja és nem a stop :D(ez nálam NAGY szó :D:D)