Ez jól hangzik, de nem megoldható.
Ha csak egy 20 millás házad van, de semmi másod, akkor hogy tudnál felvenni 1-2 milliós hitelt? Amiatt eladni a házat, és venni egy 4 milliós nyaralót, ez nem túl ésszerű. Ház egy darabja pedig nem eladható.
Ez jól hangzik, de nem megoldható.
Ha csak egy 20 millás házad van, de semmi másod, akkor hogy tudnál felvenni 1-2 milliós hitelt? Amiatt eladni a házat, és venni egy 4 milliós nyaralót, ez nem túl ésszerű. Ház egy darabja pedig nem eladható.
:-D Épp ezek a gondolatok születtek meg bennem, miután leírtam és elolvastam azt a sort.
még egy ami nagyon fontos lenne.
Jelzálog hitelnél csak maga a zálogtárgy legyen a hitel fedezete..nem pedig életed végéig valami listán vagy és még a veséd is fedezet..meg az egész családod.
A hiteleknél is korlátozni kell a fedezet nagyságát..sztem dupla fedezet bőven elegendő..miért lenne egy 20milliós ház a fedezete egy 2milliós hitelnek..ilyen esetben ne tudja elárverezni a házat a bank..ráadásul maffia módszerekkel..cimbora megveszi 10ért..
bankok bepróbálkoztak..nem jött be nekik..
Az alkotmánybróság megalapozta a sztem egyetlen elfogadható megoldást a devizahiteleknél..minden devizahitelt át kell alakítani forinthitelre..azon az devizaárom amikor a hitelt folyósították..ha valaki 200 vagy 210nél vett fel chf hitelt akkor miért kellene 160nál mentegetni..A bankokkal nyílván megegyeztek a mostani magasabb devizaárak pedig jó irányba befolyásolja a bírkát.. és csak a lakáshiteleket kell átalakítani..a fogyasztási hiteleket is de azt napi áron..nem kötelező új autóval villantani a gyökérnek..vagy luxusútra menni..nem baj ha elveszik az autókat vagy a jelzáloggal terhelt ingatlant..ez fegyelemre tanít és élénkíti a piacokat.
A devizahitelek forintosítása azért kell mert az ország devizában eladósodottsága magas..ezért (is) csinálják alacsony kamatokat és ehhez képest magasabb államkötvény kamatot..ha sikerült átkonvertálni forintra, utána lehet játszani a Forintárfolyammal..ha forintban járnak le követelések addigra lenyomni Forintot..amikor eurban akkor megerősíteni..
Tarok attól valamennyire megpróbálják a sokkszerű forintleértékelést..350-380 forintra..nem szeretném..ez versenyképesség növelés akarna lenni..én nem hiszek benne...nálam a forint normál és elfogadható ára a 275-285.. itt már megéri exportálni és az import is elfogadható árú (ami az export alapja, mert kb 50-60%-a exporttermékek import tartalma)..nem versenyképes az az exporttermék aminek csak a 350 ft ad versenyelőnyt..és nem elég a 280as eurár plusz az "ellenfél" szállítási és egyéb költsége. Persze azonos szinten kell az exportot támogatni..mind az azonos importterméket. Ha exporttámogatott eus termék jön be arra nekünk is kell kérni expottámogatást..ha nem adnak akkor lefölözni...keményen..mert akkor nem tisztességes a verseny.
Az exportunknak minél magasabb szintűen feldolgozott termékből kellene állni..én nem engedném az élőállatot kivinni..egyrészt kínzás..másrészt a vágás és a feldolgozás a tárolás a szállítás..munkakelehetőségeket ad itthol.
Hát, talán tényleg itt az ideje, hogy tisztázd az identitásodat... ;-)
Andi egy megbízható, olcsóbb kapcsolat. Peti sok pénzt visz, és kevesebbet nyújt.
Fenem tudja, nem egyszerű a játék, még abban sem vagyok biztos, hog yegyáltalán visszaöntik. (mármint komolyabban)
Én ehhez nem nyúlok, most vegyék el más pénzét...
Richtert befejezték, így talán hamarosan,
lehet előbb visszateszik napi maxra
Köszi! ez tűnik triggernek, hogy elhagyjam petit és ezután andizzak
Érdekes, de tényleg már mindenki elfelejtette a büntit.
AB döntés tényleg egy nagy semmi, mintha csak kihátráltak volna a felelősség elől.
"Így folytatódik esemény előtt elfogynak a dev hitelek. "
Még az is lehet, hogy erre megy ki a játék?
Jól reagált rá a piac úgy tűnik.
1-2 mrd bünti nem tétel. Inkább a szemlélet a nagyobb büntetés. :)
Mai AB döntés megint egy nesze semmi fogd meg jól sztori. Nyúlik nyúlik a szappanopera. Elég nagy a kontraszt az 1 hétvége alatt eldöntött végtörlesztéshez képest . Így folytatódik esemény előtt elfogynak a dev hitelek.
Jajj nemár! :-) feltettem a kérdést, miből köll lövonni az ukrán-orosz 2000 fronyót? Nem jött válasz.
Egész jól árazott a piac 3500 kereken, a 3300 tipp helyett. nyalogatom a sebem, mivel keveset vettem többet szabadítottam föl, ami nem baj, ment ricsibe, sztem azt jobban megnyomorgatták, kiderül. Azért ja, a francba vele!
Még ledumálhatják pénteken picivel.
Csusza, randin lehet shortolni otp-t?
"3100on van vmi rés aszongyák,ott beprobáltam volna talán.... "
A nagy tömegek erre gyúrtak, most az elmaradt, így jártak.
Ja, én is. :-D
magyar piac szinte soha,de most ebből vettem volna...olyan szépen esegetett...
3800ellenállást mindenki emlegette...igy itt ment ma csicsikálni...
3100on van vmi rés aszongyák,ott beprobáltam volna talán....
lám, csak énekelni kell, és indul a forradalmi diadalmenet. :-))
tdt elszámolásból megmaradt pindurka csere dt eladva 48-on