eddig egész jó
eddig egész jó
kb ennyit akartam én is...de majd legközelebb :D!!!
Enyém csak olyan nem túl részletes grafika, úgyhogy lehet.
megTorpeDózTam ezt az AB döntést egy pakkal, pici nyerő volt benne 632-708, meglátjuk merre tovább…
stop a brókerek barátja..sztem látják a stopokat hol mennyi van.
Mostanában nem b@szakodok stoppal, de AB döntés miatt gondoltam most üsse kavics...rossz döntésnek bizonyult :))
Reggel vettem, stoppot 620-ra raktam...ha jól látom 19-ig húzták le..........
Hivatalosan:
2014.03.17 AB határozat az Alaptörvény M) cikk (2) bekezdésének, II. cikkének, valamint a B) cikk (1) bekezdésének értelmezéséről (X/1769/2013.)
Az Alkotmánybíróság ma meghozott határozatában – a Kormánynak a devizahitel-szerződésekkel összefüggő indítványára – értelmezte az Alaptörvénynek azokat a szabályait, amelyek a szerződések jogi megítélését, illetve törvényi úton való módosítását befolyásolhatják.
A testület megállapította, hogy jogszabály a hatálybalépése előtt megkötött szerződések tartalmát kivételesen – a szerződéskötés körülményeinek előre nem látott, jelentős megváltozása esetén – módosíthatja. (…)
MKAB döntés
Belenyúlhatnak a szerződésekbe! 2014.03.17 10:45
A határozathirdetés során száraz jogi szöveget ismertetett néhány percben az Alkotmánybíróság elnöke, amelyet a közönség állva hallgatott. A határozatnak talán az a legfontosabb pontja, hogy jogszabályilag KIVÉTELESEN bele lehet nyúlni korábban kötött szerződésekbe is. Ezt azonban olyan feltételekkel teheti meg, hogy ennek során a bírósági gyakorlatot kell figyelembe venni.
Elhangzott, hogy az állam feladata a fogyasztóvédelem intézményrendszerének és jogszabályainak megteremtése. Konkrét bírói döntés alaptörvény-ellenességének megállapítására az Alkotmánybíróság jogosult, ám meglévő szerződések megváltoztatására, megsemmisítésére nincs jogosítványa.
eur árfolyam még nem akar mozdulni, igaz, otp kicsit megnyugodni látszik. Lesz még cibálás, az biztos...
persze nem egy körben..a Krím kapcsán lesz még ugribugri
egyelőre jónak tűnik eur átváltásom OTP részvényre..céláram a 4500
Persze, ez a bünti politikai szavazatszerző húzás volt. De ettől még ugyanúgy nem jó otp-nek.
Ukrajna meleg, és mi lehet vasárnap után... :-(
Béka segge alatt vonaglik a porban.
Látom rámértek megint egy büntit. Nagyon kemény ez az mnb-pszáf . Nem vagyok meggyőződve róla bíróság előtt is megállnak ezek . Így látatlanban úgy gondolnám elég komoly forradalmi hevület van ezekben a döntésekben.
Ukrajna pedig egyre izgalmasabb.
És mégis longos nap lett, minden logikával szemben, ez egy röhej.
Ja, az MNB bírságról meg is feledkeztünk!
Itt a lista, kitől mennyit szednek be:
http://www.napi.hu/magyar_vallalatok/sulyos_mnb-birsag_a_magyar_bankoknak_itt_a_lista.578302.html
Köszönöm, hogy pontosítottad, így már tiszta a kép!
:-D
3500 alatt bővülne a földműves shortom...