Regisztráció Elfelejtett jelszó

OTP részvény fórum

megTorpeDózTam ezt az AB…

#695703 Lebleuf

megTorpeDózTam ezt az AB döntést egy pakkal, pici nyerő volt benne 632-708, meglátjuk merre tovább…

Re: nincs cím

#695698 picirigo Előzmény: #695696

Mostanában nem b@szakodok stoppal, de AB döntés miatt gondoltam most üsse kavics...rossz döntésnek bizonyult :))

Reggel vettem, stoppot 6…

#695694 picirigo

Reggel vettem, stoppot 620-ra raktam...ha jól látom 19-ig húzták le..........

#695690 Lebleuf Előzmény: #695682

Hivatalosan:

2014.03.17 AB határozat az Alaptörvény M) cikk (2) bekezdésének, II. cikkének, valamint a B) cikk (1) bekezdésének értelmezéséről (X/1769/2013.)

Az Alkotmánybíróság ma meghozott határozatában – a Kormánynak a devizahitel-szerződésekkel összefüggő indítványára – értelmezte az Alaptörvénynek azokat a szabályait, amelyek a szerződések jogi megítélését, illetve törvényi úton való módosítását befolyásolhatják.

A testület megállapította, hogy jogszabály a hatálybalépése előtt megkötött szerződések tartalmát kivételesen – a szerződéskötés körülményeinek előre nem látott, jelentős megváltozása esetén – módosíthatja. (…)

http://www.mkab.hu/download.php?h=710

MKAB döntés Belenyúlhat…

#695682 Lebleuf

MKAB döntés

Belenyúlhatnak a szerződésekbe! 2014.03.17 10:45

A határozathirdetés során száraz jogi szöveget ismertetett néhány percben az Alkotmánybíróság elnöke, amelyet a közönség állva hallgatott. A határozatnak talán az a legfontosabb pontja, hogy jogszabályilag KIVÉTELESEN bele lehet nyúlni korábban kötött szerződésekbe is. Ezt azonban olyan feltételekkel teheti meg, hogy ennek során a bírósági gyakorlatot kell figyelembe venni.

Elhangzott, hogy az állam feladata a fogyasztóvédelem intézményrendszerének és jogszabályainak megteremtése. Konkrét bírói döntés alaptörvény-ellenességének megállapítására az Alkotmánybíróság jogosult, ám meglévő szerződések megváltoztatására, megsemmisítésére nincs jogosítványa.

http://www.portfolio.hu/vallalatok/penzugy/devizahitelek_itt_az_alkotmanybirosag_hatarozata.196592.html

#695681 Csusza Előzmény: #695652

eur árfolyam még nem akar mozdulni, igaz, otp kicsit megnyugodni látszik. Lesz még cibálás, az biztos...

egyelőre jónak tűnik eur…

#695652 Ibiza

egyelőre jónak tűnik eur átváltásom OTP részvényre..céláram a 4500

#695497 Csusza Előzmény: #695496

Persze, ez a bünti politikai szavazatszerző húzás volt. De ettől még ugyanúgy nem jó otp-nek.

Ukrajna meleg, és mi lehet vasárnap után... :-(

#695496 banyaiz Előzmény: #695475

Béka segge alatt vonaglik a porban.

Látom rámértek megint egy büntit. Nagyon kemény ez az mnb-pszáf . Nem vagyok meggyőződve róla bíróság előtt is megállnak ezek . Így látatlanban úgy gondolnám elég komoly forradalmi hevület van ezekben a döntésekben.

Ukrajna pedig egyre izgalmasabb.

#695401 Csusza Előzmény: #695399

Köszönöm, hogy pontosítottad, így már tiszta a kép!

:-D

3500 alatt bővülne a földműves shortom...