a kép alapján biztosan....nézzétek meg alaposan, ez amerikai környezet (házak, kocsik stb.)
a kép alapján biztosan....nézzétek meg alaposan, ez amerikai környezet (házak, kocsik stb.)
a multkor hirdettél,fapad-bicigli kis b corsát,elkelt?
na alámásztam...
igazából sehol semmi,elvittem egy kipufogo szakihoz,aszongya katalizátorig semmi...felette van vmi..
igy 4 dolog maradt:
1.tömités
2.tűzkarika
3.az öntvény szétrepedt fent az elején.
4.gázvisszavezető harmonikacső
ezekből az öntvénynek a repedése lenne a legcikibb....azt akkor nézhetek bontoba,mert gondolom rohadt drága,vhol pest alatt van egy renault francia bonto....már voltam ott 1szer.
hang oriási de használni lehet...
most szétszedik kedden és kiderül mi a gond....ja ehhez ki kell venni a motort....semmi nem látható...
nagyon kiváncsi leszek....a számlára a kis turné végén:)
fostaliga,főleg,ha usa verzio,minden alkatrész más hozzá.
ráadásul elég szűkszavúan hirdetik,kép nélkül szinte...,olyan,mintha még amerikában lenne a kocsi.
Ilyen pánik annál fordulhat elő, aki 40+ éves koráig nem él, csak vegetál, gürizik, s egyszercsak eszébe jut, h lassan elfogy a gyertya.. Akinél folyamatosan nyitva a kapu, ott nix pánik! :-)
Vmiért ez nagyon olcsó, 5M alatt jót ebből még nem láttam. Nincs se belsőkép, se leírás.. gyanús.
Igen, az roadster, az pedig 2 üléses kategória. Ilyet örömautónak kell venni, másik mellé.
tetszenek a Porsche-k, a múltkor amit Kawabazsy linkelt szemeztem is, de a Boxter csak 2 üléses... :-(
Matgab, a kapuzárási pánikot a 40-es ****iknál szokás emlegetni. Veled mi van? :)
na csak beszélni kellett róla,széthullott a kombi...egy pillanat alatt...
egyelőre csak a kipufogó vhol....legalábbis remélem...olyan hangja van,mint 5 choppernek együtt...
olaj,computer mindent okénak lát...
Honda fórumon azt írták, h a 3 stage vtec ritka állat, alkatrész se nagyon van.. akkor nem filózom rajta.
Ha-ha-Ha, nagyon jót nevettem :D
Bosszúból ezt nézd végig és ne feledd, mikor takarékosan közlekedsz:
továbbra is tetszik ez a kis mazda
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/03/11/egy_mazda_kesziti_a_toyota_kiskocsijat/
gőzöm nincs mit akartak igy,mert ettől az is jobb lett volna,ha beszállnak- teliárammal elrángatja őket még1 megállót,és lobognak utána berántott motorral:)ott pedig lekapcsolnak.
ilyen betolós,vontatós legnagyobb élményeim eddig....:)
katona voltam,nőtlenszállo parkolóban egy műszaki századhoz! tartózó(de egyébként csak iroda) őrnagynak nem indult a 2ütemű trabantja,éppen eltávra kijöttünk 4en a kapun,odajön hozzánk,hogy toljuk meg.....
toltuk,mint a hülye...már 6-8perce....mikor kiszállt és kérdezi:gyerekek gyujtásra kell tenni,hogy beinduljon??....:))))
a másik mikor kibaxból,vagy bexaratásból végighuztak,vontattak egy 2ütemű trabantban 100-115km/h között,
egy szerelő haver,olyan 15km-en kereszül...ugy lobogtam utána rövidkötélen,hogy a trabi lába nem nagyon érte a talajt.
mikor megérkeztünk-ugy szálltam ki,mint akinek ez természetes....várta a sokkot:)
magamban persze gondoltam,hogy...