Matgab, a kapuzárási pánikot a 40-es ****iknál szokás emlegetni. Veled mi van? :)
Matgab, a kapuzárási pánikot a 40-es ****iknál szokás emlegetni. Veled mi van? :)
na csak beszélni kellett róla,széthullott a kombi...egy pillanat alatt...
egyelőre csak a kipufogó vhol....legalábbis remélem...olyan hangja van,mint 5 choppernek együtt...
olaj,computer mindent okénak lát...
Honda fórumon azt írták, h a 3 stage vtec ritka állat, alkatrész se nagyon van.. akkor nem filózom rajta.
Ha-ha-Ha, nagyon jót nevettem :D
Bosszúból ezt nézd végig és ne feledd, mikor takarékosan közlekedsz:
továbbra is tetszik ez a kis mazda
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/03/11/egy_mazda_kesziti_a_toyota_kiskocsijat/
gőzöm nincs mit akartak igy,mert ettől az is jobb lett volna,ha beszállnak- teliárammal elrángatja őket még1 megállót,és lobognak utána berántott motorral:)ott pedig lekapcsolnak.
ilyen betolós,vontatós legnagyobb élményeim eddig....:)
katona voltam,nőtlenszállo parkolóban egy műszaki századhoz! tartózó(de egyébként csak iroda) őrnagynak nem indult a 2ütemű trabantja,éppen eltávra kijöttünk 4en a kapun,odajön hozzánk,hogy toljuk meg.....
toltuk,mint a hülye...már 6-8perce....mikor kiszállt és kérdezi:gyerekek gyujtásra kell tenni,hogy beinduljon??....:))))
a másik mikor kibaxból,vagy bexaratásból végighuztak,vontattak egy 2ütemű trabantban 100-115km/h között,
egy szerelő haver,olyan 15km-en kereszül...ugy lobogtam utána rövidkötélen,hogy a trabi lába nem nagyon érte a talajt.
mikor megérkeztünk-ugy szálltam ki,mint akinek ez természetes....várta a sokkot:)
magamban persze gondoltam,hogy...
nem értem miért nem szállt be az autóba mielőtt elindult, mi volt a cél??
ezek is hülyék, mint az amcsik... csak ott nem merik ezt megtenni :)
Azért vannak itt gépek..
http://totalcar.hu/magazin/hirek/2014/03/10/ruf_ctr_rct_porsche_clubsport/
Pyxis,mintha vmi mérnök lenne,nem?
meg ugy emléxem,mintha eredetleg diosgyőr drukker....egyik találkozon szemben ült velem,méghozzá 2011 szeptemberében:)
Jujj.. bizonyos szint felett csak műszaki mérnökkel vitatkozom. :-)
A 3 stage Vtec-nél az a lényeg, h nem csak a nagy teljesítményt tudja, hanem a másik véglelet, a spórolós fogyit is, szelepállástól függően. Versenyezni nem akarok.. S nem is a plusz lovak miatt érdekel, hanem a hang, a feeling, a teljesítmény leadás módja miatt inkább. Kéne a VTI hangulat is. :-)