Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Nagyvilág

Re: nincs új a nap alatt :o)

#694894 Tucsok Előzmény: #694889

A kérdés természetesen Bendegúzé egy olyan embertől akinek 1,5 bittel rendelkezik. Besegíthet Kofein is.

#694893 Koffein Előzmény: #694884

a zufóknak, akik egyszer eljönnek és behajtják az adósságot, ha pénzbe nem is, de rabszolgasorba taszítanak mindenkit, mindaddig, amíg a fáraó népe ki nem vezet bennünket a világosságba... hallelujah :D

#694883 Bendeguz Előzmény: #694879

igen, amire nem tudunk magyarázatot adni az vagy ők, vagy a zSidók. lényeg hogy sose magunkban keressük az okokat, vagy 2 bitnél több agykapacitást vegyünk igénybe. :)

#694873 Bendeguz Előzmény: #694864

az illuminátusok, a trilaterális bizottság, a bilderberg csoport és a külkapcsolatok tanácsa áll a chemtrail mögött is.

nincs új a nap alatt :o)

#694796 Dr. ursi

nekem valahogy olyan ismerős ez a sztori :o) mintha usa rutinszerűen ezt alkalmazná, s most fel van háborodva h lemásolták :o)))

-

"1959-ben Fulgencio Batista, az Egyesült Államok által támogatott diktátor elmenekült Kuba szigetéről. Röviddel ezután, Eisenhower elnöksége alatt az Egyesült Államok megkezdte kubai emigránsok kiképzését a CIA vezetésével Castro kormányának megdöntésére. Szabotázsakciókat, kisebb légitámadásokat hajtottak végre Kuba ellen, melyekben amerikai pilóták is részt vettek. 1961-ben már Kennedy elnök volt az, aki hozzájárult a kubai emigránsok partraszállásához a Disznó-öbölben, ám az akció csúfos kudarcba fulladt. Fidel Castro, a forradalmárok vezetője először védelmi miniszter, majd később miniszterelnök lett és egyszemélyi diktatúrát épített ki, és a puccskísérlet hatására végleg a Szovjetunió mellé állt. A fiaskó után az USA Mongúz-hadművelet fedőnéven sikertelen propagandakampányt folytatott a kubai rendszer destabilizálására, amely még a rakétaválság kirobbanásakor is javában tartott."

Re: Putyin ezért támadt a Krímre

#694752 rbbj11 Előzmény: #694729

mi is megvédhetnénk a magyarokat az új ukrán nyelvtörvénnyel szemben és bevonulhatnánk Kárpátaljára

Re: Putyin ezért támadt a Krímre

#694729 Dr. ursi Előzmény: #694667

krímben betiltották az ukrán nyelvet mondván h a lakosság 1% sem használja.

kétnyelvű lesz a köztársaság: orosz és tatár.

valszeg válasz az orosz nyelv ált betilt ukrániában ...

-

klicskót harkovban megdob tojás és etárda de nem talál-

-

tegnap állítólag a pravij szélső jobb szelktor a nácik akik a magyarokat is kitakarítanák kárpátalj lövöldöztek a tüntetőlkre:

http://hungarian.ruvr.ru/news/2014_03_10/Az-orosz-kulugyminiszterium-fel-van-haborodva-a-harkovi-tuntetesen-tortent-lovoldozes-miatt-5271/

Re: hencinek

#694636 Ibiza Előzmény: #694635

a fórumokon az a gond..mindig vannak krakélerek..lemaradók..friss húsok..okoskodók..helyi menő csávók..nem lehet tovább lépni..mintha egy tanár minden évben csak az elsősöket tanítaná..kevesek akik felsőbb osztályokba járnak vagy felsőbb osztályba léphetnek..talán már én is nehezebben tolerálom az ostobaságot vagy a rosszindulatot..de a lepény hal meg utoljára..

Re: hencinek

#694635 Ibiza Előzmény: #694585

mondtam te fura mókus vagy..együtt zsizsegsz a makákó hordával..de a határmezsgyén vagy..van humorod..egyszer csak megvakkansz, eltűnsz majd kipihenten visszatérsz:) nem tudom mi ez.

Elég jó csapatokban dolgoztam..nagyon értékes emberekkel találkoztam..a barátaim is nagytudású emberek..régebben lassúbb volt az idő..sokat jártam vidékre és 3-4 napig együtt voltam velük..esténként nem a Tv-t bámultuk a 2 csatornával..hanem főzöcskézések finom borozások..a világ dolgainak elrendezése volt a téma..meg persze hajtottuk a helyi csajokat..

Tényleg kivételes emberek..Békéscsabán Kecskeméten, Zalaegerszegen..Celldömölkön.. Sárospatakon.. örök barátságok...150 településre jártunk..vonattal (stoppal, ilyenkor elihattuk a vonatjegy árát..mert azt mondtuk elvesztettük a 31Ft napidíj nem volt sok) vagy autóval..A Tokaj expressen általában nagy csapatokkal találkoztunk..hatalmas koponyákkal...minden szakmából..építész..tervező.. hangtechnikusok..színészek..zenészek..

Két kollégám mindent tudott a történelemről..fújtak minden dátumot összefüggést..volt olyan aki a sporteseményeket fejből tudta ki mikor mit nyert..olimpiákon világversenyeken..melyik foci VB-n ki mikor milyen cselt csinált és hanyadik percben lőttek gólt kapufát..ketten voltunk akik a természettudományokban jók voltunk..jártuk az országot és csodálatos emberekkel találkoztunk..voltak költők és irodalmi zsenik..és nagyon erős egyéniségek..formálódó világképpel..hajnali 6ig dumcsi..majd 8kor kezdtük a melót..külföldön 12óra meló..este buli, csajok..1-2 óra alvás..fürdés meló.. mindezt hetekig..most egy keményebb buli után 3 napig regenerálódom..

csodálatos, gyerek- kamasz- és fiatal korom volt.. nem adnám semmiért.