Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: hencinek

phiona Előzmény: #694437

Ez az eredeti nickem 2007-ben regeltem vele a Pf-en és onnan hoztam át h azonosítsam magam azoknak akik ismertek ott. Nem bököd és a munkahelyem 1 emberként zár fel mögöttem, régi és valódi kapcsolatok, kemény szitukban megvívva mutatkozik meg h ki mi: én is így állok be és így lett a bizalom is. Nem gyúrok arra h az ízlésedhez írjak, ha érdekel itt is visszaolvashatsz. Amúgy szívesen olvasok mindent amihez épp férek és hálás is vagyok ha vmit több szempontból is átgondolhatok. Díjazom h nyitod a világképed de sztem nem jól – ill nem is ez a bajom vele asszem hanem h lezárt, úgy osztod az észt mintha vmi végleges leszűrted lenne. Nem lehet, amíg élsz alakulnia kell sztem… És nekem válaszul az avatarod konkrétan botrányos vsz, írod h zsidó barátok és kajánkodsz gyerekmód 1 kép felett. Akkor is sekélyes lenne ha nem pusztult volna az értelmiségünk így a vh.2-ben. Nem véletlenül mondom h bizony a mi értelmiségünk volt. A magyar és világirodalom történetét ki írta meg kiválóan? Szerb Antal. Származásilag zsidó kikeresztelkedve nem trükkből: meggyőződésből már a szülei is. Mégis ment a kukába: munkatáborban legyengülve agyonverve, ahogy Radnóti is. És látod ezért nem lehet Horthy szobor sőt pofa be, mert ő mindezekhez asszisztált. Nagyon büszke fickós ember vagy, eddig oks, de azon elgondolkodtál-e már h a szellemi képességeid köteleznek? H jó h kaptam de dolgom van h vissza is adjak, h megszolgálni meghálálni megérteni? H nem csak te vagy hanem 1 felelősség is amit minden +-szal terhelt tisztelt kap? Ezt nem érzem mögötted, amúgy részemről peace.