Re: hencinek
Ibiza Előzmény: #694585mondtam te fura mókus vagy..együtt zsizsegsz a makákó hordával..de a határmezsgyén vagy..van humorod..egyszer csak megvakkansz, eltűnsz majd kipihenten visszatérsz:) nem tudom mi ez.
Elég jó csapatokban dolgoztam..nagyon értékes emberekkel találkoztam..a barátaim is nagytudású emberek..régebben lassúbb volt az idő..sokat jártam vidékre és 3-4 napig együtt voltam velük..esténként nem a Tv-t bámultuk a 2 csatornával..hanem főzöcskézések finom borozások..a világ dolgainak elrendezése volt a téma..meg persze hajtottuk a helyi csajokat..
Tényleg kivételes emberek..Békéscsabán Kecskeméten, Zalaegerszegen..Celldömölkön.. Sárospatakon.. örök barátságok...150 településre jártunk..vonattal (stoppal, ilyenkor elihattuk a vonatjegy árát..mert azt mondtuk elvesztettük a 31Ft napidíj nem volt sok) vagy autóval..A Tokaj expressen általában nagy csapatokkal találkoztunk..hatalmas koponyákkal...minden szakmából..építész..tervező.. hangtechnikusok..színészek..zenészek..
Két kollégám mindent tudott a történelemről..fújtak minden dátumot összefüggést..volt olyan aki a sporteseményeket fejből tudta ki mikor mit nyert..olimpiákon világversenyeken..melyik foci VB-n ki mikor milyen cselt csinált és hanyadik percben lőttek gólt kapufát..ketten voltunk akik a természettudományokban jók voltunk..jártuk az országot és csodálatos emberekkel találkoztunk..voltak költők és irodalmi zsenik..és nagyon erős egyéniségek..formálódó világképpel..hajnali 6ig dumcsi..majd 8kor kezdtük a melót..külföldön 12óra meló..este buli, csajok..1-2 óra alvás..fürdés meló.. mindezt hetekig..most egy keményebb buli után 3 napig regenerálódom..
csodálatos, gyerek- kamasz- és fiatal korom volt.. nem adnám semmiért.