6 db Honda CR cross kétté van a motoros csapatban,nálunk ebben a kategóriában ez a legjobb választás! :D
Bár érdekel hogy nálad mi a csúcs az elérhető kategóriában....asszem Paganitól pl eltekinthetünk! :D
6 db Honda CR cross kétté van a motoros csapatban,nálunk ebben a kategóriában ez a legjobb választás! :D
Bár érdekel hogy nálad mi a csúcs az elérhető kategóriában....asszem Paganitól pl eltekinthetünk! :D
valószínű, évek óta árulják... ezt egy pár éve már láttam, ugyanezekkel a fotókkal a hahun :)
na,ezt nem tudtam.
300zx kategoria,multkor vmi heti merités vagy vhol éppen 300zx-re irták,hogy folyamatos pénznyelő,ez is az,ez a példány(subaru) meg vsz. egy szakadt retek.
Vmely Lotusban amúgy emlékeim szerint Celica TS motor van, kompresszorral..
amire nagyon kiváncsi lennék,de nagyon....ha lehetne bérelni 1et pesten vhol 1-2órára?
az a Lotus Elise-Opel Speedster páros....ezekről mindenhol ódákat zengenek,még az alap 147lovas motorokkal is.igazi gokartok-jobban érdekelnének,mint v6-v8 bármi.
A Celicának nagyon jól meg volt csinálva a kipufogó rendszere, 4500 felett tök jó, dögös hangja volt, de akkor sem keverném össze egy 6 pláne 8 hengeres autóval.
Akkor az Ariel Atom a te kocsid. :-)
mert yo:)
3M-ért pedig egyértelműen inkább ezt választanám, vagy a Porsche Boxstert. Vicc, h ez még fiatalabb is, mint egy S2000, s újkorukban ezek legalább másfélszer annyiba kerültek. A Honda roadstere egyszerűen durván túl van árazva, s kész. :-)
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/z4/bmw_z4_3.0_a_legjobb_szinosszeallitasban-7057813
Mercit,Bmw-t évekig vezettem,de nevemen nem volt.
igazából soha nem izgultam a nagy autokra,mikor vti-t vettem előtte is kinálgattak egy 5ös Bmw-t viszonylag szépet vmi **** nagy benzines motorral,kihagytam.
nem hiszem,hogy változik a véleményem.
mindig a bivalyerős kicsi autokra buktam,gokart érzéssel,
ha elsőkerekes ugye-ha berántottam a kéziféket akkor gokartszerűen röpüljön a feneke a kanyarban,suly nem kell.
Én még a Subarut is nagyon szeretem. Ez pl rajta van a listámon régóta.. Ez az egy van a HAhu-n, s tökig kopott a kormánya 204 ezres km óra állásnál.. A Celica 208-nál makulátlan volt.
http://www.hasznaltauto.hu/auto/subaru/svx/subaru_svx_3.3_i_automata-7589316
Írtad, h vezettél már Mercit, de ha jól emlékszem, sokhengeres, jól felszerelt prémium autód még nem volt. Hátha akkor változik a véleményed.. :-)
ha vki most hozzámvágna csak egy alap v6 f-typot......inkább az árán kérnék 5db S-t,meg egy felujitott delsolt.:)
nekem az a csúcs,csak a Honda,és még visszatérek rá egyszer az életben,ez biztos.
ugyan sokra tartom a manufaktura Mazdát is,dacol a konszernekkel.:)
Nézd, jelenleg csak Honda emblémás jármű áll az udvaron (2 db), úgyhogy tényleg nem kell magyarázni. :-) No de azért nem a csúcskategória számomra, "csak" a kategóriájában nagyon jó.
Régen rossz ha egy autógyárat az minősít hogy csak 6 hengeres motorjuk van,a Hondát nem kell magyarázni hogy milyen minőségben készít szinte akármit...viszont amerókában meg v8 alatt nem sok mindent csinálnak és az is mekkora hoki! :D
Jó a Honda, de azért van jobb is.. vagy neked az a csúcs? :-) Van egyáltalán több, mint 6 hengeres motorjuk?
nemtom....én maradnék a Hondánál.
Ez S2000 árban van.. ha jó, akkor azért jobban kéne..
http://www.hasznaltauto.hu/auto/bmw/m3/bmw_m3_cabrio_smg_valtos-7435610